13 de març del 2009

Faura desobeeix el PP i no retornarà l'acta de regidor

El portaveu del grup del PP a Tortosa, Antonio Faura, va reiterar ahir que no té cap intenció de retornar ara l'acta de regidor, i que continuarà a l'Ajuntament com a independent. Faura va anunciar dimecres al matí que deixava el PP per discrepàncies amb l'estructura territorial del partit, i poques hores després la direcció provincial del PP va emetre un comunicat per reclamar que retornés de manera «immediata» les actes de regidor i de conseller comarcal. La direcció dels populars a Tarragona creu que Faura hauria d'acceptar «les regles del joc» i deixar els càrrecs que va aconseguir sota les sigles del PP. Faura va advertir ahir que, si ell passés al grup de regidors no adscrits, el PP perdria la seua assignació econòmica com a regidor.

El Punt (13-Març-2009)

12 comentaris:

  1. Molt bé Antonio! Així m'agrada!

    ResponElimina
  2. El meu reconeixement i recolzament al senyor Faura, per la seva coherència, independentment dels colors dels que hagi format part, i amb els que jo mai m’hagués alineat.
    De la meva part, rebi una cordial salutació.

    ResponElimina
  3. agafa't fort a la poltronaaaaaa!!

    ResponElimina
  4. I au! de quina poltrona parles? si no està al govern, ser regidor de l'oposició a Tortosa no crec que sigui massa satisfactori econòmicament.
    Jo, en tot lo que li han fet els del PP, passaria al grup mixt, i que perdin els diners del partit, els 4 vots que va conseguir a les eleccions els va aconseguir ell personalment, per tant crec que no li deu res al partit.

    ResponElimina
  5. Estar a l'oposició i tenir un sol regidor no és mal negoci.

    Segur que Gustau podria informar de que cobra un regidor de l'oposició que assisteix regularment al Ple, si se li suma l'aportació al grup municipal. Us quedareu sorpresos.

    ResponElimina
  6. Totalment d’acord amb Josep Maria. En aquest poble pesen mes les empaties que la vàlua personal. Tot son afusellaments, encasellaments...quin nivell Deu meu....!

    ResponElimina
  7. Ja estaria bé que el Sr Faura és jubiles immediatament de la política.
    I tota la resta consistori amb ell.
    De fet faria una llista alternativa a les municipals només de comentaristes i seguidors de La Marfanta.
    Proposo també un govern a l'ombra itinerant i un sistema poll-assembleari de decisió.
    Quin dubte ens queda que el futur va per aquí?
    Perquè cap on va aquest consistori no se si és el futur o una realitat alternativa darrera un forat negre espai-temporal.

    ResponElimina
  8. (Quasi) tothom sap que els politics cobren pastons, pero esperar que algun d'ells protesti per això és demanar la lluna. Ni tan sols els de IC gosen, amb el menjar no s'hi juga.

    ResponElimina
  9. Mario; acaba d’inventar la sopa d’all...encara que lo de “poll assembleari de decisió “ no m’ha quedat molt clar. Però que consti , que amb el que respecta al “forat negre” li dono tota la raó.

    ResponElimina
  10. Ja, ja, ja, McCalan.
    poll=enquesta
    Poll-assembleari (catinglis) pos palabrejo d'enquesta online.
    Que?
    Et presentaràs com a candidat?
    Jo et voto ràpid... je,je.

    ResponElimina
  11. Si com sembla tinc un vot, (el teu) penso que s’ho val... T’ha agradat ?

    ResponElimina
  12. qui quedarà del PP a Tortosa?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta