7 de març del 2009

Immobilitzen un autocar marroquí durant dos dies al Baix Ebre amb 27 viatgers

Un autocar procedent del Marroc que anava cap a Itàlia amb 27 ocupants, entre els quals hi havia nens petits i dones embarassades, va ser immobilitzat durant dos dies pels Mossos d'Esquadra a l'altura del Baix Ebre. Els fets van succeir fa un parell de setmanes, però han transcendit ara, quan un dels agents que van participar en l'operació ha denunciat que l'aixecament de la immobilització s'hauria fet de manera il·legal. Segons fonts policials, els Mossos van decidir immobilitzar el vehicle a l'àrea de servei de la sortida de l'autopista AP-7 de l'Aldea, després de comprovar que l'autocar no tenia permís per transportar persones, una irregularitat que implica una sanció de 4.500 euros. A més, com que el conductor no tenia permís de residència, els agents van decidir immobilitzar el vehicle, un procediment que serveix per garantir el cobrament de la multa. Els 27 marroquins van passar la primera nit dins de l'autocar, però l'endemà un vehicle de la Generalitat els va transportar a un alberg de Deltebre. Finalment, Ports i Transports va dictaminar l'aixecament de la immobilització, quan va comprovar que la documentació aportada pel consolat del Marroc ja era suficient.

El Punt (7-Març-2009)

1 comentari:

  1. ,,,I el suquet que hi va haver...? I les trifurques que no les poses..? Aquest tipus de periodisme es massa asèptic...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta