12 de març del 2009

Lluesma esmorza amb la sortida de Faura del PP

Ha estat la notícia més comentada del dia i possiblement també siga la notícia de la setmana. La baixa d'Antonio Faura com a militant del PP ha centrat bona part dels comentaris polítics a les cafeteries del centre de Tortosa, i també a l'Ajuntament. L'exregidor independent Vicent Lluesma ha esmorzat a La Tertúlia llegint la notícia que publicava avui El Punt a la seua pàgina 8, i després ha passat el diari al periodista i exregidor socialista Josep Bayerri. Amb tot, Lluesma no ha fet cap comentari sobre el tema, i després de llegir el diari només ha dit que si alguna cosa tenim clara avui és que hem d'intentar no haver d'operar-nos, per l'increment del temps d'espera als hospitals de l'Ebre, ja que s'ha passat dels 2,79 als 2,82 mesos. Per la seua banda, el portaveu del PSC i exalcalde, Joan Sabaté, ha assenyalat que la compareixença de Faura ha estat la roda de premsa amb "més morbo" dels últims temps a l'Ajuntament tortosí. De fet, els socialistes han rebut amb una certa satisfacció la revelació de Faura sobre la presumpta consigna que hi havia al PP tortosí perquè els militants i simpatitzants del partit votessen el candidat de CiU, Ferran Bel. Finalment, també ha desperat algun comentari l'entrada (casual) a l'edifici consistorial del número 2 a la llista del PP, Miquel Àngel Monllau, que seria l'encarregat de substituir Faura si l'ara regidor independent decidís deixar també l'Ajuntament i retornar la seua acta de regidor, com ja li ha demanat la direcció provincial del PP.

5 comentaris:

  1. Gustau, crec que, malgrat ser socialista i exregidor, no es pot dir que Bayerri es exregidor socialista, va ser regidor amb la candidatura d'Unio de Progres Municipal UPM.
    Quan a LLuesma veig que t'has aturat amb lo de "independent" quan haguessis pogut arribar fins al franquisme.

    ResponElimina
  2. quina gran notícia! amb què esmorza lluesma... si tots estiguéssim amb allò que hem d'estar segur que la gran ciutat bimil·lenaria seria més capital que mai...que és allò que sembla anhelar tothom!

    ResponElimina
  3. Jo vaig votar el beatet, perquè no volia que continués manant l'ex de Remolins. El conec del barri i sé de la seua manera d'actuar. No m'agraden els de missa, però l'altre va fer enemics a dojo. No me'n pendeixo d'haver votat els convergents ja que era per una bona causa.

    ResponElimina
  4. Em pica la curiositat: què esmorzaven Lluesma i Bayerri?

    ResponElimina
  5. Potser pastissets, que és molt de la terra... com ells, vaja...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta