28 de maig del 2009

Guanyadors de la porra de la Champions

S'han acabat els qualificatius per definir el que ha aconseguit el FC Barcelona aquesta temporada. L'equip de Pep Guardiola ha entrat en la llegenda per la porta gran, després d'haver guanyat en la seua primera temporada com a entrenador la Copa del Rei, la Lliga espanyola i la Lliga de Campions. O de Campeons, com diríem a l'Ebre. La victòria magistral contra el Manchester United, ahir a la nit a l'estadi Olímpic de Roma, fa que el llistó del Barça estiga molt alt per a la propera temporada, en què la final de la Champions és jugarà ni més ni menys que al camp de l'etern rival. Us imagineu què seria guanyar la quarta Champions de la història del Barça, contra el Real Madrid, al mismísimo Santiago Bernabéu?
Però bé, deixem de banda el futbol ficció i centrem-nos en desvetllar qui ha guanyat les còpies en DVD domèstic de la final d'ahir entre el Barça de Messi i el United de Cristiano Ronaldo. Com ja sabreu els que heu seguit la porra, qui ja té segur el pack amb els tres DVDs, de les dues finals i del 6-2 contra el Real Madrid és Lo Sifo (Gerard March), amic i blocaire de Campredó, que va ser la primera persona en pronosticar un 2-0 a favor del Barça a la porra de La Marfanta.
Però entre els participants a la porra també hem sortejat, amb l'ajuda d'una mà innocent, sis DVD més. Tenint en compte que finalment va guanyar el Barça, hem decidit variar lleument les bases de la porra i donar-vos a elegir la possibilitat de triar entre el fet de rebre una còpia del DVD amb la final de la Champions o bé un DVD amb l'històric 2-6 del Bernabéu. Els guanyadors del sorteig heu estat els següents:

-Vare 08 (que va guanyar la porra anterior, i per tant rebrà dos DVD)
-Lluket
-Ximo (que també rebrà dos DVD, en haver guanyat un sorteig anterior)
-Creepy
-Emigdi Subirats
-Manel

Moltes felicitats a tots, i gràcies per participar!
I visca el Barça!!

*Els guanyadors podeu enviar un correu a marfanta@marfanta.com per suggerir com voleu que us fem arribar el vostre obsequi, i sobretot quin és el DVD que voleu rebre (la final de la Champions o el 2-6 contra el Madrid).

Foto: www.uefa.com

També podeu llegir altres apunts sobre el triplet del Barça a l'ebresfera:

-Jo ja sé què és el paradís!!! (Emigdi Subirats)
-We Are The Champions (Tannu Tuva)
-COPA, LLIGA.....I CHAMPIONS!!! (Lo Barber)
-BARÇA, BARÇA, BARÇA!!! (La Via Augusta)
-TRES XAMPIONS, TRES LLOCS DIFERENTS (Lo Sifo)

1 comentari:

  1. La cara de Van der Sar a la foto d'aquesta notícia és brutal!!
    Ja savia lo q li venia damunt!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta