25 de maig del 2009

[La Marfanta 3.0] 8TV recupera 'El equipo A'

La cadena privada 8TV ha estrenat avui la sèrie El equipo A, sens dubte una de les més populars dels anys vuintanta. El equipo A arriba just després de Walker Texas Ranger (sèrie sobreexplotada que ja comentarem un altre dia), ja que s'emetrà de dilluns a divendres a partir de les 16.00 hores. En aquest sentit, cal tenir en compte l'aposta nostàlgica que està fent 8TV a l'hora de recuperar sèries antigues com Se ha escrito un crimen, Poirot o Colombo, per citar-ne només algunes. El equipo A explica les aventures d'un grup de veterans de la guerra del Vietnam, acusats d'un delicte que no han comès i fugitius de la justícia, que esdevenen merceranis per defensar gent amb problemes. La sèrie va ser emesa primer per la cadena nord-americana NBC, del gener de 1983 al març del 1987, i a l'Estat espanyol va arribar per primer cop el 1985, a través de La 1 de TVE. El equipo A s'emetia els dissabtes a la tarda. De fet, va ser la sèrie encarregada de substituir V. Los visitantes, amb un èxit gairebé igual d'important. Després, El equipo A va ser rellevada per McGyver, però se'n van fer diferents reposicions i més endavant els drets d'emissió de la sèrie van passar a Antena 3. Amb tot tipus de rumors sobre un possible remake de la sèrie, tot i que no per a la televisió sinó per a la gran pantalla, ara El equipo A ha arribat a 8TV. Això sí, la sèrie no ha estat doblada al català, i s'emetrà amb el doblatge en castellà. Així hagués estat la mítica introducció de l'openning de la sèrie, si l'haguessin doblada al català:
El 1972, quatre dels millors homes de l'exèrcit americà que formaven un escamot, van ser empresonats per un delicte que no havien comès. No van trigar a fugar-se de la presó en què es trobaven reclosos. Avui, buscats encara pel govern, sobreviuen com a soldats de fortuna. Si té vostè algun problema i se'ls troba, potser pugui contractar ... L'Equip A.




*Aquest apunt s'ha publicat primer a Pantalla-Completa. L'especial La Marfanta 3.0 és l'aportació d'aquest bloc al Dia Mundial de l'Orgull Friki.

1 comentari:

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta