14 de juliol del 2009

Cartells enganxats al mur acabat de pintar de les escales del parc municipal de Tortosa

L'Ajuntament de Tortosa ha rebut queixes veïnals per la presència de diversos cartells de l'Acampada Jove al mur acabat de pintar del parc municipal Teodor González. Els veïns han demanat a l'Ajuntament que sancionin els responsables de l'enganxada d'aquests cartells en compliment de l'ordenança de civisme, i han remarcat que un fet així és intolerable, sobretot tenint en compte que fa pocs dies que el consistori ha repintat el mur de les escales del parc. De fet, demà dimecres, a les deu del matí, l'alcalde Ferran Bel, amb la regidora d'Urbanisme i el regidor de Serveis, Meritxell Roigé i Joan Sanahuja, tenen previst presentar a la premsa les obres de millora que s'estan fent al parc municipal, en què l'Ajuntament hi destinarà uns 687.000 euros dels 6,1 milions d'euros del fons estatal d'inversió local. Per la seua banda, l’Acampada Jove, organitzada per les JERC, és el festival juvenil més important dels Països Catalans, i obrirà les portes a Montblanc el proper dijous, 16 de juliol, a partir de les dotze del migdia. Durant els tres dies següents, fins a 30 grups protagonitzaran les vetllades musicals repartides entre l’Espai Independència, la zona de concerts per excel·lència, que acollirà Los Delinqüentes, La Gossa Sorda, Strombers, Betagarri, La Troba-Kung-Fú, Els Pets, Reincidentes i Banda Bassotti, entre d’altres; i l’escenari Racó Català, situat a la plaça Major de Montblanc, i que serà l’altaveu dels grups novells guanyadors dels concursos territorials organitzats per les JERC i que competiran en la final del concurs Música Jove.

13 comentaris:

  1. No ho entenc per què no s'utilitzen les cartelleres. Ja se que són poques i que la gent en vol més però no és la manera de demanar-les crec jo.

    D'altra banda, qui ho haja fet busca la polèmica, ja que ERC Tortosa no ha penjat cap cartell d'aquest tipus però qui s'anuncia als cartells són les JERC, és a dir, les joventuts del partit. Sembla una conspiració una mica estúpida.

    Esperem que l'autor estigui satisfet i orgullós d'haver penjat un cartell a un lloc prohibit, segur que li ha pujat l'adrenalina al fer-ho.

    ResponElimina
  2. De fet Jordi, la gent que demana cartelleres ja s'identifica i fa accions una mica més cíviques que les joventuts d'un partit del govern de Tortosa que va votar l'ordenança, em sembla... a mi em sembla bastant greu que es pengen estos cartells en parets d'este tipus i després no es puguen penjar pancartes.

    ResponElimina
  3. No crec que això sigue cap manera de reivindicar cap cartellera, ja que a les JERC no els i fan falta (total, només encartellen una vegada a l'any).

    Me sembla d'una falta de respecte total per una banda aprovar l'ordenança del civisme, i per l'altra saltar-se-la a la torera.


    Això és cinisme, no civisme.

    ResponElimina
  4. una pregunta: pels cartells que s'enganxen als vidres dels cotxes oferint la venda del vehicle se't sanciona el doble?? (per part de la policia i per part de l'ajuntament).... uhmmm.

    ResponElimina
  5. Pa, a Tortosa no hi han JERC des de fa uns quants anys.

    ResponElimina
  6. No entenc com s'aprofita la notícia d'un acte incívic per publicitar tan descaradament un acte de les JERC. Gustau, sigues més imparcial!

    ResponElimina
  7. Ja ho has dit tu, Iban. No has entès res.

    ResponElimina
  8. També podria ser un anti-JERC que hagués enganxat el cartell per inculpar-los.

    ResponElimina
  9. Estimat Gustau. D'un text de 250 paraules, 116 se n'empren per parlar del cartell, amb expressions com "el festival juvenil més important dels Països Catalans" i s'explica en què consistirà el festival... Fins i tot quins espais hi hauran!! Com a llicenciat en comunicació i exercint-la, et diria que aquesta informació (almenys amb tant detall), és totalment intrascendent respecte el titular i el contingut de la notícia. Entenc que es tracta d'una crítica totalment constructiva, espero que tu també ho vegis!

    ResponElimina
  10. Iban ,t'agraeixo la crítica, no et penses... Però tingues en compte que l'Acampada Jove és realment i de forma objectiva el festival juvenil més important dels Països Catalans, encara que l'organitze les JERC, i que no tots els lectors tenen per què saber què és l'Acampada Jove i quins grups hi actuen. Precisament, crec que el més imparcial era denunciar l'enganxada dels cartells, però també informar d'aquesta activitat. És el meu criteri...

    ResponElimina
  11. Doncs moltes gràcies a tu. Respecto totalment el teu criteri! De fet, ja he vist que a la segona notícia (la que diu que es treuen els cartells), ja no entres en detall.

    Amb això confirmes els que molts pensem, que amb la teva web contribueixes en molt bona mesura a la reivindicació de la identitat, necessitats i realitat ebrenca. Endavant!!!!

    ResponElimina
  12. Lluis dubto que un antijerc penge 100 cartells per Tortosa, per fer-los publicitat.

    Simplement són així "d'inútils" pobrets.... (en tots los respectes)

    ResponElimina
  13. Està clar que el que ha enganxat els cartells ha fotut la pota. Però d'aqui a generalitzar i dir que són uns inútils hi ha molt tros, se't veu el llautó. Es com si jo digués que els del PP són uns corruptes perquè alguns dels seus membres ho són.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta