17 de juliol del 2009

La Festa del Renaixement sobre el mapa

Falta menys d'una setmana perquè Tortosa comence la XIV Festa del Renaixement, que enguany serà del 23 al 26 de juliol. I aquí, per ajudar-vos a organitzar-vos millor i saber exactament on heu d'anar i on podeu menjar, hem preparat un mapa a Google Maps. Hi hem inclòs els espais oficials de la Festa del Renaixement, el recorregut del mercat d'època, els restaurants que participen en les jornades gastronòmiques del Mengeu de Festa, i les pastisseries on podeu trobar les Llepolies. Al mapa també hem referenciat els punts d'informació turística i sobre la Festa del Renaixement, els punts de venda i de recollida d'entrades (també es poden comprar per internet) així com les zones on podeu trobar places d'aparcament, tant lliures com de pagament. En els propers dies, abans de la Festa del Renaixement, també afegirem els punts del nucli històric en què s'instal·laran les diferents tavernes de la Ruta de la Saboga, així com la informació dels actes més destacats. El mapa és interactiu, i per tant us podeu moure i utilitzar-lo amb total llibertat, apropant-lo o allunyant-lo segons les vostres necessitats.


Mostra XIV Festa del Renaixement en un mapa més gran

2 comentaris:

  1. Felicitats!
    Un bon recurs.
    Suposo que el podrien posar a la web de la Festa del Renaixement
    Web que, per cert, necessita una actualització ràpida i integral.
    Començant pel vídeo de l'entrada, que ni el enllaç al youtube li funciona.
    Us el poso http://www.youtube.com/watch?v=MZKoBtZgQ6U

    ResponElimina
  2. El disseny de la web és prou potable, però la secció videos requereix el plugin de Windows Media Player, que es fotin els usuaris de Linux. Molt malament senyors!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta