31 d’octubre del 2009

Ferran Bel: «El PSC de Tortosa mareja la perdiu amb el cobriment de les vies»


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), va explicar ahir que ha donat instruccions perquè el grup de CiU al Congrés dels Diputats vote a favor de l'esmena que ha presentat el PSC al pressupost de l'Estat, perquè s'estudie el cobriment de les vies del tren. «D'entrada em sembla bé, però els socialistes han de tenir en compte que governen a Madrid, i que quan això passa s'han de prendre decisions, no presentar esmenes al teu propi govern», va recordar Bel. L'alcalde va afegir-hi que els 150.000 euros per fer un estudi són «una quantitat ridícula», i va acusar el PSC de «marejar la perdiu per fer veure que fan alguna cosa». «Només demanem al PSC que, si tenen alguna influència sobre el govern estatal o sobre Adif, facen que s'executen les obres de desmantellament de les vies i de reforma de l'estació, un projecte que fa mesos que està aprovat», va remarcar. A més, Bel va advertir que el possible cobriment de les vies no hauria de ser «una excusa» per no fer o retardar més les obres de l'estació. Bel també va retraure al portaveu del PSC i senador, Joan Sabaté, que no proposés el cobriment de les vies quan era alcalde, o durant la redacció del pla d'ordenació urbana municipal (POUM).


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona Terres de l'Ebre 31-10-2009

Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

3 comentaris:

  1. Una postura intel•ligent per part de l’alcalde de Tortosa al admetre el repte, però com tots sabem d’antuvi, aquest projecte de cobriment de les vies del tren es una quimera . I es que el PSC tortosí va donant cops de cego i així sembla que es cobreixi de gloria amb peticions com aquesta en una línia fèrria que sols surten 4 trens diaris.
    Per altra part, de coses mes estranyes s’han vist, i jo em treure el barret davant del PSC tortosí si aquest projecte es du a terme.
    Amen.

    ResponElimina
  2. Un fa una esmena per a que es faci un estudi per valor de 25 milions de les pessetes d'abans. L'altre diu que dona instruccions al grup de CIU. Instruccions?. I que en 25 milions no n'hi ha per a començar. L'altre vol donar a entendre que fer un estudi sobre el que sigui és una gran conquesta. Si l'estudi serveix igual que el que es va fer i presentar sobre el tercer pont de Tortosa a una edició d'Expoebre per part de Fabra.......
    Mentre tant, A Flix encara estem igual, la variant del canalet no avança, -ni comença-, les inversions pressupostades no s'executen ni de bon tros en lo previst i els de la Lear, al carrer.

    ResponElimina
  3. Jo; els 2371 € que suposadament em toquen d'inversió, no els he vist...I els teus, que els has vist ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta