31 d’octubre del 2009

La Marfanta, quatre anys fent xarxa


Per casualitat, La Marfanta va sortir per primer cop la vespra de la nit de Halloween, com si aquest ens fantasmagòric i típicament ebrenc que dóna nom al bloc volgués afegir-se a la festa de les ànimes. Avui, 31 d'octubre, el bloc compleix quatre anys. Segons com, ens sembla que face més temps, però també cal dir que quatre anys passen volant, i que no deixa de ser una vida curta per a un mitjà de comunicació. Amb tot, en el cas d'un bloc d'internet, cal tenir en compte que molts altres s'han quedat pel camí, però que La Marfanta ja arrossega una trajectòria interessant. Durant tot aquest temps, hem compartit i comentat moltes notícies, moltes opinions, tot consolidant aquest bloc com un dels webs de referència al territori, amb un arxiu que ja ha superat els 4.900 articles. D'altra banda, ja fa mesos que vam superar el milió de pàgines visitades. Però el que més ens satisfà, i en això us som totalment sincers, és el fet que aquest bloc ha servit per bastir una veritable comunitat de lectors. La Marfanta no seria el mateix sense la gent que cada dia us connecteu per llegir i per completar el bloc amb el vostre parer sobre les notícies, les opinions, els comentaris dels altres. Aquest és, precisament, l'esperit dels blocs, i també de les xarxes socials. Per tant, vage la nostra gratitud i el nostre reconeixement més especial per als lectors i lectores que formeu la comunitat de La Marfanta, ja que també vosaltres esteu contribuint a fer més gran la blocosfera ebrenca.

Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

17 comentaris:

  1. Moltes felicitats i endavant les atxes!!

    ResponElimina
  2. Des dels Masos(Móra la Nova)moltes felicitats!

    ResponElimina
  3. Llarga vida a la Marfanta !!

    ResponElimina
  4. Felicitats i per molts anys segueixes fent xarxa.

    La nostra vida seria diferent sense la Marfanta!

    ResponElimina
  5. Pos mira, Emili, sembla fort, però es així com dius, com a mínim, jo, no escriuria ni m'hauria aficionat tant. Felicitats a l'autor de les tapes, diàriament renovades, i als que omplim els fulls del llibre digital de La Marfanta.

    ResponElimina
  6. Felicitats Marfanta!!!

    ResponElimina
  7. Aixo vol dir que aquell diano et van donar...Carabasses! Felicitats Gustau,aquesta nit per a celebrat tant emotiva dada,frotas una "castaña"?

    ResponElimina
  8. Com passa el temps!
    Hòstia, els moniatos!

    ResponElimina
  9. Que n'estiguis molts més!!

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  11. Gustau, per molts anys!!! Que ens poguem llegir durant molts anys més. Felicitats!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta