21 d’octubre del 2009

Pàrquing al solar de les cases enderrocades de la plaça dels Dolors de Tortosa


Potser la solució temporal a la falta de places de pàrquing al nucli antic de Tortosa passa per enderrocar aquelles cases que siguen propietat de l'Ajuntament, i per habilitar-hi petites zones d'aparcament als solars que en resulten. Així, el solar que ha quedat després de l'enderrocament de les cases del carrer Sant Antoni ha esdevingut una molt últil zona d'aparcaments a la plaça dels Dolors. Com recordareu, la finalització dels treballs d'enderrocament de les dues cases, afectades per l'ensorrament del 25 d'abril, havia canviat la imatge de la plaça dels Dolors. Els treballs per enderrocar de manera controlada els números 4 i 6 havien començat a finals d'agost, i van acabar a finals de setembre. Des de fa mesos, la plaça dels Dolors havia esdevingut un pàrquing espontani, i cada dia un dels laterals s'omplia de vehicles, degut a la falta de places d'aparcament a la ciutat històrica, una situació que va agreujar-se amb l'inici de les obres del Pincat en diferents carrers. Ara ja no es veuen tants cotxes a la plaça, en part perquè els vehicles han ocupat el solar de les cases enderrocades al carrer Sant Antoni.

2 comentaris:

  1. Home Gustau, entretant esperem els pàrquins soterrats, be s'ha d'aparcar en algun lloc, i al ritme que porten esta colla n'hi ha per a dies de pàrquing a la plaça dels Dolors.

    A més si tu mateix vas dir que l'alcade havia autoritzar a aparcar al delegat, perquè no pot aparcar tothom?

    ResponElimina
  2. Perquè tothom no és una autoritat?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta