27 de novembre del 2009

Urbanisme suspèn de forma temporal el parc eòlic de Barbers, que afecta Ascó, Garcia i Móra d'Ebre


La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) va deixar ahir damunt de la taula el pla especial urbanístic del parc eòlic de Barbers, que afecta els termes d'Ascó, Garcia i Móra d'Ebre. El director general d'Urbanisme, Pere Solà, va recordar que es tracta de la reforma d'un pla anterior i que les innovacions tecnològiques han permès reduir de 22 a 12 el nombre d'aerogeneradors a instal·lar. Amb tot, Solà va dir que han situat els molins a la carena, tot separant-los també d'alguns espais naturals d'interès. Però un fet que preocupa la CUTE és el traçat del vial que caldrà obrir per construir el parc eòlic. Segons Solà, Urbanisme ha demanat a l'empresa que s'ajuste al traçat de la carretera, que l'edifici de control s'integre al paisatge i que minimitze els moviments de terres.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 27-11-2009 Pàgina 10

1 comentari:

  1. Semblem velletes al confessionari.
    Meitat de generadors, doble altura, doble fonaments, doble amplada de les peces (per lo dels camins)
    I una altra cosa que sembla que no li entre a ningú. Ni un molinet a les carenes!
    L'únic motiu que existeix per a que es facen a carenes és pels beneficis i el cobrament de les subvencions. Lo negoci.
    Llavors canviem carenes i paisatges per plats de gentilles rancies.
    A més l'energia no és per a nosaltres, ni els beneficis. O sigue que no tenim perquè aguantar cap molí, mentres siguem excedentaris.
    No us he dit mai que tota l'energia que es consumeix a Girona la fem a les TE (eq. Prd./csm.)?
    On és l'equilibri català?
    A ca'l Millet?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta