29 de desembre del 2009

La PDE vol mobilitzar els universitaris ebrencs en defensa del cabal ecològic


La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) ha convocat una reunió de treball amb els joves de les Terres de l'Ebre que estudien a Barcelona, Tarragona o Lleida, que tindrà lloc demà dimecres al local del carrer Enric d'Ossó, a partir de les sis de la tarda. La PDE ha aprofitat les vacances de Nadal per convocar els universitaris i demanar-los que els ajuden a mobilitzar la societat catalana, durant el proper semestre, amb l'objectiu de fer «una important mobilització a finals de la primavera» en defensa del cabal ecològic. L'esborrany del nou pla hidrològic de la conca no respecta el cabal ecològic per al tram final de l'Ebre, no s'han resolt els problemes del Delta, i la PDE afirma que els governs català, valencià i aragonès ja han acordat el repartiment de l'aigua.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 29-12-2009 Pàgina 10

1 comentari:

  1. Si home, i que els hi diguen ben clar als barcelonins que si ve una sequera similar a la del 2008 no els hi donaran "ni una gota". No tinc cap dubte que aconseguiran adhesions inquebrantables. Tenint en compte que molts d'aquests universitaris acabaran sent barcelonins, és irònic.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta