29 de desembre del 2009

El PSC denuncia «irregularitats» en la contractació de l'Ajuntament amb Tortosa Televisió



Joan Sabaté ha adreçat una carta a l'alcalde de Tortosa, en què li demana que avale la legalitat de la relació contractual de l'Ajuntament amb Trans-Iberus SL. Els socialistes alerten que aquesta empresa, propietària de Tortosa Televisió (TTV), està donada de baixa del registre mercantil des del 2006 de manera provisional, i des del 2008 de manera definitiva, i que no ha presentat els comptes des del 1998. «És una empresa inexistent i, per tant, és impossible que puga contractar», va afirmar Sabaté, que va afegir-hi que l'Ajuntament podria estar cometent una «possible irregularitat» en la contractació de serveis. Sabaté també va afirmar que durant el 2008 l'Ajuntament va pagar a Trans-Iberus factures per valor de 22.000 euros, i de més de 18.000 euros durant el 2009. «No volem silenciar un mitjà que haurà de deixar d'emetre amb l'apagada analògica, sinó qüestionar per què diners públics se'n van a una empresa que no existeix», va concloure.







Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 29-12-2009 Pàgina 9

+Més informació:
-El govern convida Tortosa Televisió a cessar les emissions «voluntàriament»

11 comentaris:

  1. Es que a lo pitjor “son muchos los que son y pocos los que están..” O d’altra manera, “muchos los llamados y pocos los escogidos..”
    Amén

    ResponElimina
  2. Això fa tota ta pinta de malversació de fons públics.

    Si totes les dades que aporta el PSC son certes, el govern haurà de donar explicacions, de perquè en diners públics ha pagat a una empresa que no existeix, amb l'única finalitat de fer "autobombo".

    ResponElimina
  3. Es més, encara que existís ( perquè de fet si que existeix ) caldria qüestionar-se i molt la rendibilitat i ortodòxia de la despesa, a no ser, com sembla evident, que s'han pagat serveis prestats en forma de "cobertures" a la tele i nocobertures de la oposició que seria pitjor, ja que sobre el primer sempre es podrà argumentar, del segon seria un altra atropellament, a l'estil del Web municipal.

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord Ximo, un te la sensació de que aquest mitja només obeia la veu del seu amo que no es altre que "Bel". Per tant si tot apunta a que s'havia convertit en una televisió municipal de Tortosa, la cosa encara es més greu.

    Ara m'agradarà saber que en pensa de tot això, la insigne "Amparo Moreno" des de el col.legi de Periodiste, ja que sembla que el PSC l'ha agafat a ella i a Bel amb el peu canviat, a un ella per poc competent i a ell per malgastar els diners dels tortosins en benefici propi.

    ResponElimina
  5. M'agradaria saber si Hisenda i la Seguretat Social poden actuar d'ofici o algú ha de fer una denuncia?, ja que la cosa dona per a tema.

    També m'agradaria saber si això es denunciable al Sindic de Greuges, i si la fiscalia pot actuar d'ofici, si tal com s'apunta por haver malversació de fons públics?

    ResponElimina
  6. M'agradaria saber si Hisenda i la Seguretat Social poden actuar d'ofici o algú ha de fer una denuncia?, ja que la cosa dona per a tema.

    També m'agradaria saber si això es denunciable al Sindic de Greuges, i si la fiscalia pot actuar d'ofici, si tal com s'apunta por haver malversació de fons públics?

    ResponElimina
  7. Jo no me’n fiaria gaire de totes les empreses subsidiàries del Registre Mercantil que corren per Internet , però si la suposada “Trans- Iberus” es va donar de baixa definitiva al 2008, podria ser que facturés abans de fer-ho, i ara hagués canviat de nom. Perquè no?
    Tot això em sona a musica que ja vaig sentir en l’anterior govern municipal sobre determinades factures, però seria bo per tots aclarir-ho.

    ResponElimina
  8. LLegeixi bé la noticia, totes les dades estan contrastades. Son dades oficials de Registre Mercatil, baixa provisional a requeriment d'hisenda al 2006, definitiva al 2008, no presenta resultat des del 1998.

    Les factures amb nom i cif, de l'empresa nomenada son de l'any 2008 i 2009, per valor de 40.000 euros.

    Per si te cap dubte de la complicitat del govern i l'empresa en qüestió, la primera factura localitzada i no inclosa en aquestes dades es del Juliol del 2007. Al mes d'accedir a l'alcaldia ja va començar el tema en qüestió.

    Senyor Mc calan, el nostre estil no es l'estil de CiU, tot està contrastat abans de fer la denuncia.

    ResponElimina
  9. He tornat a llegir la noticia per si de cas , i aquesta no parla que la baixa provisional del Registre Mercantil del any 2006 fora , com vostè ara apunta , a requeriment d’hisenda.
    Quan la seva afirmació de que el seu estil (PSC) no es el de CiU, podria recordar-li els darrers episodis de tots dos partits (un mes que l’altre) i que ens han distret aquesta tardor, però no es preocupi que no ho faré.
    En tot cas, si vostè m’ha llegit be a mi , he dit que seria bo per tothom aclarir el tema, dons com oposició que ara son, tenen la obligació de fer-ho; i el govern , per ser-ho, de donar les explicacions que calguin.
    Bon Any !

    ResponElimina
  10. POs si amb 22.000,un any i 18.000 l'altre,"TeleBarbera" fea el que fea,nos es que sigue de jutjat de guardia,es "de verguenza ajena" De totes maneres,aquestes sons les cantitats per haberlos portat on son,o es que ja no recordem que les emisions dels plens de Sabate,ara fa tres anys van superar en audiencia,inclus a Gran Hermano? Per cert,ja que investiguen tant els socialistes i de "Un Cop d'Ull" no pensen dir res?

    ResponElimina
  11. He leido la noticia y creo que en todas partes cuecen habas y alguna a calderadas.
    Seria mejor colaborar que criticar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta