29 de desembre del 2009

Sabaté rebutja la picabaralla política dels alcaldes de Tarragona i Reus


El president del PSC a les Terres de l'Ebre, Joan Sabaté, va rebutjar ahir la «picabaralla política en la qual s'han embarcat» els alcaldes de Tarragona i Reus al voltant de l'avantprojecte de llei de vegueries. Segons l'exalcalde de Tortosa, seria un «error polític» ajornar el debat sobre la nova divisió territorial de Catalunya, un procés iniciat per la Generalitat Republicana, estroncat per la Guerra Civil espanyola, i avortat després de la transició democràtica pels governs de CiU. De fet, va defensar el projecte del PSC de dividir Catalunya en set vegueries i també la supressió de les diputacions i els consells comarcals. A més, Sabaté va concloure que «Tortosa és la capital natural de la vegueria de les Terres de l'Ebre».

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 29-12-2009 Pàgina 5

+Més informació a El Punt:
-ENTREVISTA a JOSEP OLIVERAS: «Seria ambigu que algunes vegueries tinguessin nom de ciutat i altres no»

3 comentaris:

  1. Pos si, senyor Sabaté, “un error polític” com vostè molt be diu, amb el suport del senyor Angel Ros (Alcalde de Lleida pel PSC) i del senyor Josep Félix Ballesteros ( Alcalde de Tarragona pel PSC), i finalment avalat i beneit pel Govern del Tripartit.

    ResponElimina
  2. Per que et penses que Convergència no va moure un dit al respecte quan governava?

    ResponElimina
  3. Pa no cagal-la com fan aquests.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta