7 de gener del 2010

L'alcalde de Móra d'Ebre reclama una seu descentralitzada de la vegueria de l'Ebre


L'alcalde de Móra d'Ebre, Josep Solé Biosca (PSC), es mira des de lluny les «pressions» que han protagonitzat els seus companys de partit per condicionar la llei de vegueries. «La vegueria és positiva, pel fet que s'acosta l'administració al poble, però els serveis s'han de repartir sense perdre efectivitat», matisa. Solé Biosca assenyala que no es pot posar una oficina o un servei de les vegueries en cada poble, però reclama que Móra d'Ebre puga tenir alguna seu descentralitzada. «Avui en dia, en què les comunicacions són immediates, Móra d'Ebre podria formar part de les capitals en xarxa», apunta. «No és bo que ara s'ajorne l'aprovació de les vegueries, si no és per tenir una nova administració ben pensada i estructurada», conclou Solé Biosca abans d'advertir: «Però, si és per altres motius, no hi estic d'acord.»

+La notícia a El Punt:
-Els alcaldes del Camp i l'Ebre descarten que la llei de vegueries s'aprovi enguany

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 07-10-2010

2 comentaris:

  1. Les declaracions del senyor Biosca semblen honestes, però voldria recordar-li el mateix que acabo de comentar-li al seu col•lega de Gandesa.

    ResponElimina
  2. Jo sempre he desconfiat de qui m’ofereix una taronja en una ma, mentre a l’altra tingui una destral...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta