18 de febrer del 2010

[Document] Carta de Jaume Forcadell (ICV) al defensor del ciutadà de Tortosa

Sr. Joaquim Ricart Baubí
Defensor de la Ciutadania de Tortosa

Benvolgut,

Amb motiu de la reforma del carrer Bisbe Aznar, el Govern Municipal de Tortosa va optar per la instal·lació d’unes vorades elevades, amb l’objectiu d’impedir l’estacionament de vehicles a les voreres.

El Grup Municipal al que represento opina que aquests elements representen un perill evident per a la integritat física dels usuaris de la via pública, en especial per vianants, ciclistes i motoristes. Hem fet arribar aquesta opinió en dos ocasions a la tinent d’alcalde responsable de l’àrea, en el marc de la Comissió d’Urbanisme i Obres Públiques, sense que el Govern Municipal hagi expressat cap voluntat de substituir aquests elements. De fet, en els darrers dies se’ns ha fet saber que en el projecte per a la reforma del carrer de la Vall també s’ha optat per aquesta solució.

És per tot això, i per la seva condició de fiscalitzador de l’actuació d’aquesta administració local, que li fem arribar formalment una queixa per tal que estudiï la possibilitat de recomanar al Govern Municipal la substitució d’aquests elements per la seva perillositat, i que modifiqui el projecte per a la reforma del carrer de la Vall.


Atentament,

Jaume Forcadell i Torres

Portaveu del Grup Municipal d’Iniciativa



Tortosa, 17 de febrer de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta