15 de febrer del 2010

El Col·legi de Periodistes a l'Ebre renova la junta de govern sense haver de fer eleccions territorials

La demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) ja té nova junta, que va quedar constituïda aquest dissabte. De fet, la candidatura única, que ha tornat a encapçalar la catedràtica Amparo Moreno, va ser validada el passat 3 de febrer. Amb les noves incorporacions, la representació territorial de la junta s’ha ampliat, en haver-se integrat periodistes que han nascut o bé treballen en altres comarques de l'Ebre que no són el Baix Ebre. Així, a més de Moreno com a presidenta, també hi participen Pilar Poy, com a vicepresidenta; Sílvia Berbís i Josep Baubí, que també repeteixen, com a secretària i com a tresorer, respectivament; i els vocals Joan Joaquim Launes i Joana Domènech. De la mateixa manera, també han quedat constituïdes les juntes de demarcació del CPC de Tarragona (Ignasi Soler), Girona (Narcís Genís) i Lleida (Josep Lluís Cadena).

D'altra banda, tot i que la nova junta de la demarcació ja ha quedat constituïda, els periodistes col·legiats de l'Ebre igualment estan cridats a les urnes el 12 de març, ja que sí que hi haurà eleccions per nomenar el nou degà del CPC. Els dos candidats són l'exdirector de Ràdio Barcelona, Josep Maria Martí, que ha rebut 401 avals, i el subdirector de l'Avui, Salvador Cot, que es presenta amb 233 signatures d'aval. La candidatura que dóna suport a Martí -que farà un acte electoral a Tortosa el 4 de març-, porta per nom Un Col·legi per a Tothom i està integrada per Ramon Besa, Jordi Basté, Núria de José, Neus Bonet, Marc Vidal, Montserrat Armengou, Sílvia Heras, Xavier Mas de Xaxàs, Ana Jiménez, Francesc Espiga, Teresa Cendrós, Montserrat Rius, Francesc Escribano, Enric Frigola, Pilar Casanova, Alícia Oliver, Marga Solé i Anna Comas. Per contra, la candidatura que dóna suport a Cots porta per nom Guany@ el Periodisme, i està formada per Pilar Antillach, Aurora Antón, Ignasi Aragay, Josep Cabayol, Magí Camps, Irene Caparrós, Bernat Capell, Oriol Cortacans, Pere Ferreres, Llibert Ferri, Patrícia Gabancho, Josep Garriga, Anna Grimau, Jordi Muñoz, Enric Sierra, Teresa Turiera-Puigbó, Esther Vera i Joan Vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta