12 de febrer del 2010

ICV proposa concentrar les festes de la Cinta en cinc dies

El portaveu d'ICV a Tortosa, Jaume Forcadell, va explicar ahir que ha suggerit al govern de Ferran Bel (CiU i ERC) que aprofite que enguany el curs escolar s'avançarà per assajar un nou model de festes de la Cinta. «Un cop s'ha confirmat que les classes a Tortosa començaran el 7 de setembre perquè el dia 6 serà festa local, tornem a plantejar una revisió del model i que les festes se celebren des del dijous, 2 de setembre, fins al Dilluns de la Cinta», va afirmar. Forcadell va precisar que la concentració dels actes en cinc dies permetria optimitzar recursos i fer que a Tortosa hi hagués més ambient de festa major. El regidor d'ICV va afegir-hi que el canvi de model, promès per CiU, es podria fer amb calma aprofitant aquest any «de transició», i tot obrint el procés a la participació dels entesos en el tema. A més, Forcadell va reiterar que caldria algun mecanisme perquè els joves puguen elegir els concerts que voldrien per a festes.

[Àudio] Jaume Forcadell (ICV) proposa reduir les festes de la Cinta de dijous a dilluns


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 12-02-2010 Pàgina 9

12 comentaris:

  1. no sé si han de ser 5 dies, 3 o 7, pero si que te rao en que aquest any han de canviar, no poden funcionar del dia 5 al 12 si els xiquets ja hauran tornat al col·le.
    i si les fem a l'agost?

    ResponElimina
  2. i si no les fem? total.... tal com està el pati per aquestes terres ¿hi ha gaire cosa que celebrar?

    ResponElimina
  3. Concentrar per concentrar, jo segueixo pensant que seria millor refondre les festes de la Cinta i les del Renaixement en una festa sola .Naturalment hi haurà qui no estigui d’acord, però valdria la pena replantejar-s’ho.

    ResponElimina
  4. Calleu, que encara ens encolomaran 7 o 8 correbous del Xarnego.
    Lo que mane CiU i el PSC, o els dos junts, amb esquerra. Tots a fer correbous.
    Olé la Marta Cid "La Terrmoto ampostina" i la Nuria Ventura "La flor del naranjito".
    Quines di-putades!
    Sancho "El estudiante", una "faena" com a poques: naturals, veròniques, chicuelines, manoletines i una revolera d'aquí a demà.
    Estan segurs que el 51% dels ebrencs volem aquesta llei?
    Jo no, lo que demanar un referendum sembla de gilipolles no?
    Per a que serveix un parlament?
    Per a multiputadar-nos.
    I fer bous capllaçats.

    ResponElimina
  5. Ostras,Forcadell esta viu!
    No estaba muerto que estaba de parranda...Un any que em dexidixo a ser pubilla,i Iniciativa vol fer recortes,son uns insolidaris amb les dones tortosines.
    Pobrets,els problemes que tenen per mantenirse,quina suada en trobar un tema que desgaste al gobern de Ferran Bel.

    ResponElimina
  6. Ho vaig dir l'any passat aquí i ho repeteixo: donades les circumstancies, no passaria res si aquest any no se'n fessin, tret dels actes més "tradicionals", que pràcticament no costen diners.
    No veig cap motiu per a que s'hagin de retallar radicalment despeses ( es el que penso, però no es fa, ja ho se ) d'altres apartats i no de festes, no em serveix que el pressupost és quede com l'any passat ni una retallada del 20 % menys. La retallada ha de ser del 90. Això representaria un estalvi de 250/300 mil euros.
    Cal suposar que a una família quan hi ha estretors econòmiques del primer que es prescindeix és de les despeses supèrflues i ostentoses. O NO, Clar.
    Ah i a més, sortiríem a tots els informatius.

    ResponElimina
  7. Si Sr.!5 dies i a txalar a 50 kilometros per hora!

    I la processó, sense espelmes, que contaminen!

    ResponElimina
  8. Només s'han reduït les festes de la Cinta un any, just el que jo vaig ser pubilleta, van ser uns dies massa intensos per a tothom i, ara que seré pubilla, es torna a proposar? Que hem fet les noies de la nostra quinta per merèixer això? Espero i desitjo que això no vagi endavant.

    ResponElimina
  9. Com que no en fan Jaume.
    No et queda tan lluny Jesús, no?
    Lo que no entenc com lliga la doctrina catòlica amb la concupiscència home-bou.
    Jesús, quin sacrilegi!

    ResponElimina
  10. Corrides,corrides i mes corrides,Iniciativa trau el tema per que la gent parle d'algo i s'oblide d'Horta i altres temes que els pilla de prop,ja te rao lo conseller Maragall,hasta el gorro del EcoTripartit estic jo!

    ResponElimina
  11. Deixa "La Cinta" i trau un tema de profit!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta