6 de febrer del 2010

La plataforma de la Terra Alta insta el govern a respectar l'autonomia municipal d'Horta de Sant Joan, contrària al parc eòlic

La Plataforma en Defensa de la Terra Alta ha emès un comunicat en què reclama a la Generalitat que tinga en compte l'autonomia municipal, ja que l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan rebutja la instal·lació del parc eòlic dels Pesells. De fet, l'oposició municipal al parc eòlic no només té el suport de la plataforma i d'altres entitats locals, ja que Horta de Sant Joan va fer una consulta ciutadana en què el 80% dels veïns van rebutjar la instal·lació. A més, també s'hi han oposat els empresaris turístics i de restauració de la comarca veïna del Matarranya. La plataforma recorda que el parc eòlic té informes desfavorables del servei de fauna de Medi Ambient, i que la Generalitat podria aturar ara el projecte si accepta el canvi en les normes urbanístiques.

Publicat a El Punt

+Més informació:
-[Nota de premsa] Comunicat de la Plataforma en Defensa de la Terra Alta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta