18 de febrer del 2010

Marta Cid renuncia a ser la candidata d'ERC a Amposta

Si fa unes setmanes es va saber que el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tortosa, Ricard Forés, renunciava a repetir com a candidat dels republicans de cara a les eleccions municipals del 2011, aquest vespre s'ha confirmat que Marta Cid tampoc serà la cap de llista d'Esquerra a Amposta. Fins ara, només era un rumor, però la secció local d'Esquerra d'Amposta ja ha convocat una atenció a la premsa per al proper dilluns, 22 de febrer, a la tarda, en què explicarà els motius de "la renúncia de Marta Cid a presentar-se com a cap de llista a les properes eleccions municipals de 2011", així com el procés que s'obrirà per elegir el nou candidat i les precandidatures que ja s'han presentat. En aquesta compareixença estaran la mateixa Marta Cid i el president de la secció local, Damià Garcia, així com Adam Tomàs, regidor del grup municipal i secretari d'organització de la secció local d'ERC.

Foto: ERC

7 comentaris:

  1. Vaig prometre ésser discret amb els motius (personals, per suposat) que indueixen a la dimissió en cadena dintre les files d’ERC a les TTEE.
    Tortosa, Deltebre i ara Amposta en son una mostra...

    ResponElimina
  2. Els mestres de tota Catalunya encara estem agraïts a Marta per la sisena hora de primària. Definitivament, ha estat la sol·lució a tots els problemes. Ara som el numero 1 als informes PISA, pel davant de Finlàndia.
    I ara ens podem reunir més comodament que abans!
    Sarcasmes de banda, gràcies senyora Cid, per donar als pares tota la força, en comptes del mestres. D'aqui poc ens demanaràn una setena hora per tenir als nens aparcadets més estona. "A més quantitat millor qualitat", es clar.
    El "senyor" Maragall ha aprés molt be la lliçó i ha continuat el seu "bon" treball al capdevant d'ensenyament... espereu... o era educació? Ja no sé que es, sincerament.
    Només diré una cosa: soc d'esquerres, però a les properes eleccions penso votar a CIU.
    Recordo al refrany castellà: "Más vale lo malo conocido que lo bueno por conocer".

    NOTES DE FI DE CURS:

    Marta Cid: Insuficient. Ha portat l'educació pública catalana a la bancarrota total.

    Ernest Maragall: Molt deficient. Actitut feixista ("perque ho dic jo i prou") i nul·litat absoluta. Pilota acabat dels papàs i les mamàs.

    MARAGALL DIMISIÓ!!!!!

    ResponElimina
  3. Si un mestre cabrejat al Conseller Maragall ( com si fos Laura Gil ) el tractament el posa entre cometes tal vegada és que estigui cabrejat, efectivament, però potser no sigui mestre.
    Ah per cert, algun dia també es deurà parlar de l'alíquota part de responsabilitat dels mestres en la qualitat de l'ensenyament, amb cinc hores, sis, vacances, festes de Nadal o d'hivern. De la responsabilitat i sovint culpabilitat de pares i alumnes ja se'n parla sovint.

    ResponElimina
  4. uisss, Ximo!!... aquí l'has dao.

    ResponElimina
  5. No entenc com es pot ser d'esquerres i votar a CiU. Es com dir no sóc racista, però voto a PxC.

    ResponElimina
  6. Al mestre cabrejat,
    ja està bé de fumar sempre la culpa als pares. Los mestres no és que tots siguen uns santets.

    ResponElimina
  7. Lluis, si ho mires des d'un punt polític/professional, sí que sobta. De totes maneres, hi ha polítics que es canvien de jaqueta a la més mínima...
    Perquè no ho hauria de fer un ciutadà normal i corrent, que no es juga tant el pa com un polític??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta