3 de febrer del 2010

[Nota de premsa] BBVA obre una oficina a Flix

BBVA reforça la seva implicació a les comarques tarragonines obrint una oficina dedicada al segment de particulars a Flix, en un moment en què la tendència del sector financer és de reduir la seva xarxa. La nova oficina, situada al carrer Sant Jordi, 22, està destinada a donar servei bancari a aquesta població, que té actualment més de 4.000 habitants.

L’obertura d’aquesta oficina reforçarà el servei que el BBVA ofereix a la comarca de la Ribera d’Ebre, on ja comptava amb quatre oficines, situades a les poblacions de Móra d’Ebre, Mora la Nova, Riba-Roja d’Ebre i Ascó. D’aquesta manera els clients de Flix disposaran d’una oficina més pròxima al seu habitatge o lloc de treball i a més l’entitat arribarà a una part de la població que no tenia coberta amb presència física.

L’oficina, que estarà atesa per dues persones, tindrà com a director el Sr. Joan Suñé i Curto, fins ara director de l’oficina de Batea del BBVA.

Per celebrar l’obertura de l’oficina aquesta mateixa tarda tindrà lloc un acte d’inauguració, al que a més de la població en general hi estan convidats els representants institucionals del poble.

BBVA és la primera entitat financera catalana en el negoci d’institucions, banca corporativa i grans empreses, i és el primer banc en mitjana empresa i clients particulars. A Catalunya compta amb una xarxa de 492 oficines i 3.300 empleats, essent el seu volum de negoci de més de 56 milions d’euros, dels quals un 68% corresponen a inversió creditícia. Amb aquesta obertura el BBVA compta amb 54 oficines a la província de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta