3 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El PP d’Ulldecona aposta per la proposta de L’Onada per la nova ampliació de la residència al municipi

La regidora del Partit Popular a l’Ajuntament d’Ulldecona, Isabel Salas, ha explicat els motius pels quals la formació popular va votar en sentit negatiu al projecte del consistori per la nova residència de gent gran al municipi. Salas ha declarat que “el nostre no és un no argumentat ja que creiem que hi ha una alternativa millor que no hipoteca la futura ampliació del centre com si ho fa el projecte de l’equip de Govern”. La regidora popular ha considerat “fora de joc que ens acusin de no voler la residència quan, en realitat, el que no volem és que l’Ajuntament es gasti 93.000 euros per un nou menjador que ni tant se vols tindrà lavabos. Nosaltres recolzem el projecte de L’Onada, ja que per l‘Ajuntament no tindrà cap cos econòmic i es millorarà en serveis tant importants com el d’acollida residencial amb més de 60 places publiques; el servei de centre de dia per cobrir la totalitat de la demanda del municipi; el servei de menjador social; el servei d’acompanyament hospitalari i de transport adaptat, entre molts altres. Pel Grup del Partit Popular d’Ulldecona el més important són les persones i es il·lògic que un govern es negui rotundament a aquesta gran millora”.

En un altre ordre de coses, la representant del PP al consistori municipal ha denunciat que “fa anys que l’Ajuntament treballa en el pou de la Miliana i ara resulta que l’Agència Catalana de l’Aigua no dóna el vist-i-plau a l’actuació ja que l’aigua sembla ser que no està en condicions. Fer les coses mal fetes ens ha costat, a tots els veïns, més de 50.000 euros”. Isabel Salas ha declarat que “des del Partit Popular creiem que hi ha altres solucions, com ara portar l’aigua en canonades des del barri de Sant Joan o el barri de Valentins”.

Salas també ha anunciat que “hem entrat a registre la petició d’un ple per parlar de la carretera Ulldecona-Vinallop, al seu pas per Les Ventalles”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta