28 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Bertran, alcalde de Xerta: ‘Un petit pas d’un petit poble cap a la independència’

El diputat d’Esquerra al Congrés, Joan Tardà, afirma a Xerta que cal arrossegar el catalanisme polític cap a una consulta futura de tot el país.


Passats pocs minuts de dos quarts de deu del matí d’aquest diumenge, l’alcalde de Xerta, Lino Bertran, acompanyat del diputat al Congrés Joan Tardà, del president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, Gervasi Aspa, i del secretari d’organització de la federació del partit i delegat del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó; votava en la consulta sobre la independència. Bertran s’ha manifestat orgullós de que Xerta sigui la primera població de les Terres de l’Ebre que celebra la consulta. “Som l’Arenys de Munt de les Terres de l’Ebre. És un dia històric per Xerta”, ha afirmat l’alcalde. Segons Bertran “aquest és un petit pas d’un petit poble cap a la independència. Sabem que arribar a la independència és un procés llarg i complex, sabem que ens queden encara molts passos per fer, però amb actes com el d’avui constatem que ja hem començat a caminar i que el procés és imparable”. L’alcalde ha agraït l’esforç que han fet les associacions, entitats i els diversos partits del municipi per fer d’aquesta jornada un èxit de participació i implicació.

El diputat al Congrés, Joan Tardà, s’ha mostrat convençut que totes les consultes que s’estan celebrant, com la d’avui de Xerta “seran determinants per tal que el Parlament de Catalunya i el Govern de Catalunya en un futur proper facin una consulta a nivell de tot el país”. Per això Tardà ha afirmat que “cal arrossegar a tot el catalanisme polític cap a una futura consulta a nivell nacional. Cal que ningú no s’aguanti però tampoc que ningú renegui de la feina que s’està fent, i per tant hem de seguir sumant esforços en la direcció de fer una consulta a nivell nacional”.

En un ambient festiu i d’alegria diferents, militants, representants i càrrecs de la Federació de l’Ebre d’Esquerra han acompanyat l’alcalde a votar i han participat en les diferents activitats socials organitzades avui al municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta