28 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Joan Bertomeu: “Les Terres de l’Ebre continuen sent l’assignatura pendent de Catalunya”

Alejandro Fernández: “El polític que vingui a les Terres de l’Ebre i digui que la vegueria és la solució als problemes del territori, menteix. El PP treballa per crear polítiques d’ocupació que ajudin a sortir de la crisi”

Amposta ha acollit una nova edició del cicle ‘Parlem’, coordinat per l’Oficina Parlamentària del Partit Popular de Tarragona, i, en aquesta ocasió, centrat en les ‘oportunitats de lideratge a les Terres de l’Ebre’. Previ a la Taula Rodona, que ha coordinat el diputat autonòmic Joan Bertomeu, han introduït l’acte Guillermo Martínez, president local del PP d’Amposta; Francesc Ricomà, diputat popular tarragoní al Congrés; i Rafael Luna, diputat autonòmic.

Durant la Taula Rodona, que ha comptat amb les intervencions de Federico Tarazcona, exportador d’agris d’Alcanar; Miquel Fàbregas, president de la Càmara Arrossera d’Amposta; Juan José Royo, membre del col·lectiu d’empresaris del moble de La Sènia; Domingo Cid, com a representant de la Federació de Comerciants del moble de La Sènia; i Nestor Soler, membre de l’associació d’empresaris del Montsià; s’han plantejat propostes com “la possibilitat, ja entrada al Parlament, de crear un ‘Plan Renove’ pel sector del moble. No hem d’oblidar que el col·lectiu del moble de La Sènia és un dels més desfavorits i més perjudicats per l’actual context de crisi econòmica”.

Per la seva banda, Joan Bertomeu ha manifestat que “el tripartit presenta la vegueria de Terres de l’Ebre com la solució als problemes del territori. Des del Partit Popular, preferim parlar de crear llocs de treball per sortir de la crisi. Cal un govern que marqui pautes clares de què s’ha de fer i com s’ha de fer”. “Hem vingut a Amposta”, ha explicat Bertomeu, “per conèixer, i escoltar, de primera mà els problemes que pateixen les Terres de l’Ebre. Les Terres de l’Ebre continuen sent l’assignatura pendent de Catalunya”.

El President provincial del Partit Popular de Tarragona, Alejandro Fernández, ha clos l’acte en una intervenció en la que ha remarcat que “el polític que vingui a Terres de l’Ebre i digui que les vegueries ho solucionaran tot, directament menteix. Les vegueries no són la solució pels problemes de manca d’inversió que pateix el territori ni ajudaran a crear més ocupació”. Per Fernández, “és necessari crear polítiques d’ocupació que ens permeti sortir de la crisi”. El President del PP de Tarragona ha declarat que “per Zapatero cobrar 400 euros d’atur és política social i guanyar-ne 1.000 treballant, és precarietat laboral. Si continuem en aquesta línia l’empobriment de la societat espanyola serà una dramàtica realitat”.

5 comentaris:

  1. Quina colla de dejectes!

    ResponElimina
  2. Jo encara diria més: Quina barra!

    ResponElimina
  3. Per quin motiu això? Les coses si no s'argumenten alguns no les entenem.

    ResponElimina
  4. Per no fer-ho llarg, Gutijaume.
    El President provincial del PP ha dit "el polític que vingui a Terres de l’Ebre i digui que les vegueries ho solucionaran tot, directament menteix".
    Primer, jo no he sentit ningú que digui una cosa així, i segon i més important, creus que l'amo del PP de Tarragona ( "y su provincia" ) l'interessa defensar la nostra Vegueria? Com podria continuar presidint, encara que fos a nivell de partit, una demarcació amb dos ens territorials? ( Camp i Ebre ). Com a mínim seria il·lògic.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta