22 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Centre Cívic de Rasquera

Amb un pressupost de 954.940 euros, la Generalitat ha finançat l'obra amb 803.414 euros a través de les inversions del Departament de Governació i del Departament de Cultura


El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, ha inaugurat el Centre Cívic destinat a entitats associatives de Rasquera (Ribera d’Ebre) aquest diumenge, 21 de febrer, a la tarda.

El conseller Jordi Ausàs ha fet la descoberta de la placa inaugural i ha visitat les noves instal·lacions. Aquest equipament municipal és un centre cultural polivalent amb una sala d’actes, unes sales de reunions, despatxos, i una sala de control de projeccions. Està destinat a donar cabuda a tot tipus de manifestacions culturals, organitzades pel propi ajuntament o per les diverses associacions del municipi.

L’obra ha tingut un pressupost de 954.940 euros, i la Generalitat hi ha aportat 803.414 euros, el 84% del cost global. El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat l’equipament amb 635.414,27 euros a través del Pla únic d’Obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Per la seva banda, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació hi ha aportat 168.000 euros.

A l’acte també hi ha participat el delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó; el director dels Serveis Territorials de Governació a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre, Xavier Vega. L’acte ha finalitzat amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta