9 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El Partit Popular reclama per Tortosa la capitalitat de la vegueria de Terres de l’Ebre

Pau Fernández: “La vegueria de Terres de l’Ebre hauria de suposar centralitzar en una sola administració la Diputació, els Consells Comarcals i les delegacions de la Generalitat. Si no fos així, les vegueries suposaran una despesa afegida que les Terres de l’Ebre no es poden permetre”

El president del Partit Popular de Tortosa, Pau Fernández, ha reclamat per la ciutat la futura capitalitat de la vegueria de Terres de l’Ebre. Per Fernández, “està clar que la capital ha de ser Tortosa i el que haurien de fer les poblacions veïnes és fer un front comú per enfortir aquesta capitalitat. Si Tortosa és forta, la resta de territori serà fort”.

El líder popular ha ampliat aquest concepte i ha declarat que “la nostra ciutat és el fonament d’aquesta terra i aquest sentiment no només és compartits pels tortosins i les tortosines, sinó per totes les Terrres de l’Ebre”.

En opinió de Pau Fernández “si finalment s’implantés la vegueria de Terres de l’Ebre hauria de servir perquè el nostre territori fos d’una vegada fort i es fes escoltar davant la Generalitat i del Govern Central. A la vegada, creiem que hauria de substituir la resta d’administracions catalanes al nostre territori: la Diputació, els Consells Comarcals i les delegacions de la Generalitat. Afegir una administració més a les que ja tenim comportaria unes despeses milionàries pel territori”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta