9 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Guillermo Martínez, nou president del Partit Popular a Amposta

Guillermo Martínez: “El Partit Popular té un projecte clar i il·lusionant per Amposta i treballarem per donar-lo a conèixer als veïns i veïnes del municipi”

En el marc de renovació de juntes locals i comarcals que està duent a terme durant els darrers mesos el Partit Popular, Guillermo Martínez va sortir elegit com a nou president del partit a Amposta.

Guillermo Martínez encapçala un nou impuls per les files del Partit Popular al municipi i s’ha mostrat “convençut que el PP creixerà en les properes eleccions municipals”. Entre els seus objectius, Martínez ha explicat que “El Partit Popular al municipi té un potencial enorme que, estic convençut, es farà palès durant aquest proper any.

Des del Partit Popular tenim clares les prioritats pel municipi d’Amposta i treballarem fermament amb l’objectiu de millorar el municipi. A la vegada -ha conclòs Guillermo Martínez- treballarem per fer créixer el nombre de militants populars al municipi i obrirem una seu del Partit Popular a Amposta, doncs, una ciutat tant important com la nostra cal que tingui un Partit Popular fort que pugui ser decisiu en el proper equip de govern ampostí”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta