17 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El Petit Cor Flumine de Tortosa engega motors per al 2010 fent un stage coral

El Petit Cor Flumine de Tortosa, ha realitzat el seu primer stage a Prat de Comte durant el cap de setmana 13 i 14 de febrer per a començar a preparar els projectes musicals que té en el futur proper. D'una banda, les xiquetes i xiquets que el formen estan aprenent repertori nou, treballen la veu i el cos per estar ben en forma, i de l'altra, com ja són membres del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya), tenen previst participar en les activitats que el SCIC proposi. La primera serà una trobada coral a l'abril a Terrassa.

El Cor està format per 15 xiquetes i xiquets de 8 a 11 anys d'edat. La primera actuació davant del públic la van realitzar el passat 27 de desembre al Concert de Nadal-Tres Generacions del Cor Flumine, a l'antic Cinema Femina de Tortosa, on també van participar el Jove Cor Flumine i el Cor Flumine. Molts d'ells, a més de cantar, estudien música, cosa que els ajuda molt. La seva directora és Mar Lombarte.

El projecte de formar un cor infantil a la ciutat (després de quasi 40 anys de l'existència dels Pequeños Cantores) va iniciar-se l'any 2003 i actualment hi han 45 xiquets i xiquetes (entre Bressol i Petit-petit cor Flumine) que des quasi els 2 anys d'edat vénen a fer els seus primers passos cantant i passant-ho bé amb la música. Fruit de tot aquest treball, els primers Petits ja són més grans i han format el Jove Cor Flumine, que es va presentar en públic l'any 2008.

El Petit Cor Flumine, pretén ser la consolidació d'aquest camí iniciat de més petits, per tal de donar projecció als nostres xiquets i xiquetes dins del món meravellós de les corals, sense perdre de vista l'estimació per la música, l'educació en valors, l'ocupació del temps de lleure amb la cultura, i també amb rigor musical, constància i compromís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta