17 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Arriben les VII Jornades Gastronòmiques de l'Oli d'Oliva

L'Associació Plat i Got organitza un any més les VII Jornades Gastronòmiques de l'Oli d'Oliva, coincidint amb la celebració a Jesús de la Fira de l'Oli. Un total d'onze restaurants associats a l'entitat, oferiran del 20 al 28 de febrer, plats i menús en què l'oli d'oliva en serà el protagonista. L'objectiu és promocionar la qualitat de l'oli d'oliva que es produeix a les Terres de l'Ebre. L'associació Plat i Got també participarà activament a la trentena edició de la Fira de l'Oli de Jesús i enguany com a novetat, diversos restauradors de la ciutat faran demostracions de cuina en directe.

En la presentació de les jornades gastronòmiques, que ha tingut lloc avui a la Cooperativa Soldebre, la portaveu de l'associació, Plat i Got, Margaret Nofre, ha recordat que “l'oli d'oliva és el producte mediterrani per excel.lència”, ahora que considera que “s'hauria d'utilitzar més a les cuines professionals per donar exemple a la població”.

Per la seva banda, el Regidor de Turisme de l'Ajuntament de Tortosa, Ricard Forés, ha destacat “el bon moment que passa el sector de la restauració i la gastronomia al nostre municipi, malgrat el context de crisi”. Segons Forés “un indicatiu d'això són lesdiverses fires gastronòmiques que s'organitzen com la Fira de la Clementina de Bítem, la del Rovelló als Reguers i properament també el certamen Fest Tast que es farà a Tortosa. El regidor de turisme ha destacat la bona feina que s'està fent al sector a través de l'Associació Plat i Got.

Per la seva banda, el president de l'EMD de Jesús, Pere Panisello, ha manifestat que “la gastronomia sempre ha tingut prioritat a la Fira de l'Oli perquè és la millor manera de promocionar l'oli d'oliva” i ha agraït a la cooperativa Soldebre, a l'Ajunment de Tortosa i a Plat i Got la seva implicació en el certamen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta