17 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Margalef, nou entrenador del CF Benifallet

El CF Benifallet i Pere Rins han arribat a un acord per tal de rescindir el contracte que lligava el fins ara tècnic de la primera plantilla amb l’entitat fins el final de temporada, a causa de la dinàmica negativa de l’equip, situat en zona de descens a Tercera Territorial. Paral·lelament, la junta directiva ha treballat per incorporar un nou tècnic, buscant un revulsiu de perfil local i amb carisma per poder salvar la categoria, i ha arribat a un acord amb José Luis Margalef, que retorna a la banqueta verd-i-blanca després d’haver-la deixat fa una temporada i mitja. Demà mateix serà presentat al vestidor en l’entrenament i el proper diumenge ja dirigirà el conjunt davant el Santa Bàrbara.

L’exdavanter, una insígnia del futbol ebrenc com a conseqüència del seu pas pel CD Tortosa (és el jugador amb més partits oficials disputats amb el club tortosí i el seu segon màxim golejador històric), va acabar la seva llarga carrera esportiva amb el CF Benifallet, on hi va militar des de la temp. 03/04 fins la temp. 07/08, arribant a compaginar els càrrecs de jugador i entrenador durant les tres darreres campanyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta