17 de febrer del 2010

[Nota de premsa] L’espai cultural de Caseres acollirà el Premi Fotogràfic comarcal

Per primera vegada en els quinze anys d’història del Premi de Fotografia de la Terra Alta, Caseres acollirà l’acte de lliurament dels guardons i la inauguració de l’exposició de les obres guanyadores i seleccionades. El Consell Comarcal de la Terra Alta, organitzador del certamen, ha decidit descentralitzar aquest acte cultural i ha anunciat que el centre d’art de Ca la Vila Vella de Caseres serà l’escenari el pròxim dia 26 de febrer, a les 19.00 hores, d’aquest acte que s’havia celebrat tradicionalment a la sala de plens del Consell Comarcal.

El jurat qualificador del certamen es va reunir a Gandesa el dissabte dia 6 de febrer i va triar l'obra Flysh, de Jaume Charles Bernis, com a guanyadora del certamen en categoria lliure. La fotografia finalista va ser Sin dirección, de Carles Verdú Prats. En categoria d'indrets de la Terra Alta, el guanyador va ser Josep M. Toset Roig, amb la imatge Oblit, una vista del Poble Vell de Corbera d'Ebre. El finalista va ser Jaume Estopà Fontanet, amb Faro.

A banda d’aquests premis generls es van atorgar dos accèssits. En primer lloc, a la millor fotografia presentada per un autor comarcal , que va anar a parar a Miguela Maijó Sangenís, per la fotografia Èol, inspirada en una escultura de l'itinerari artístic Art al Ras. El segon accèssit va ser per a Joan Cros Garcia, amb Neu i pedra, va obtindre la menció a la millor fotografia presentada per un autor comarcal jove. Es tracta d'una estampa del convent de Sant Salvador d'Horta nevat.

Al certamen hi van concórrer un total de 184 fotografies. A banda de les obres guanyadores, el jurat va triar també una selecció d'altres tretze fotografies representatives del conjunt de material presentat al certamen, que amb les guanyadores configuraran una exposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta