14 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Francesc Vallès: 'L'oposició de CiU a la llei de vegueries és antipatriota'

Francesc Vallès li recorda a Felip Puig que amb la vegueria, l'Ebre guanya, mentre que hauria perdut i molt amb el transvasament al qual CiU va donar suport

“Que CiU s'oposi a la llei de vegueries denota manca de responsabilitat, poc sentit de país i és, fins i tot, antipatriota”. Amb aquesta contundència ha respost avui Francecs Vallès, coordinador dels diputats i senadors del PSC a les Corts Generals, les declaracions efectuades pel secretari adjunt de Convergència, Felip Puig, que va arribar a assenyalar que aquesta llei ara no toca i, a més, que les Terres de l'Ebre hi sortirien perdent. Vallès, que també és membre de l'executiva nacional del partit, considera que cal tenir “molta barra” per venir a fer aquestes declaracions a les Terres de l'Ebre. “Amb el que sí que hagués perdut l'Ebre és amb el transvasament al qual CiU va donar suport”, ha manifestat. El diputat socialista ha argumentat que amb la vegueria es fa realitat una reivindicació històrica del territori i s'aconsegueix una administració més propera, eficient, eficaç, més econòmica i es respon als anhels de milers d'ebrencs i ebrenques.

Pel dirigent aquesta oposició de CiU a les lleis que tiri endavant el govern de progrés de Catalunya forma part de la seva estratègia electoral d'oposar-se sistemàticament a les propostes del govern català per tal de desgastar-lo. En aquest sentit, ha destacat les millores aconseguides des del punt de vista identitari i social. “Només el nou sistema de finançament hagués justificat tota una legislatura per a Convergència i Unió”.

Finalment, ha recordat la necessitat i la responsabilitat que té el govern de l'Estat d'habilitar un magatzem de residus nuclears, però tot i reconèixer l'autonomia municipal, ha volgut recordar les paraules del president Montilla, que per mandat del Parlament de Catalunya, ha expressat amb tota rotunditat la negativa a que s'instal·li aquest equipament al nostre país.

Francesc Vallés ha fet aquestes declaracions durant el consell de federació del PSC de l'Ebre que s'ha celebrat aquest matí.

Tortosa-Terres de l'Ebre, 13 de febrer de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta