22 de febrer del 2010

[Nota de premsa] La policia de Deltebre deté un veí per robatori, resistència a l'autoritat i tràfic de drogues

La Policia Local de Deltebre va detenir el passat divendres 19 de febrer un veí de la població, David C.N, de 34 anys i nacionalitat espanyola, al qual se li imputa un delicte de robatori amb força a les coses, un delicte contra la salut pública i un delicte de resistència a un agent de l'autoritat.

La detenció es va produir després que els agents rebessin l'avís que un individu havia robat una bicicleta al carrer Ignasi de Deltebre. En aturar-lo i procedir a la seva identificació, els agents es van adonar que l'home duia una bossa penjada i al seu interior van trobar material robat. Després van poder comprovar que el material procedia d'un robatori que s'havia produït la nit anterior a un basar xinès, situat a l'Avinguda Goles de l'Ebre. Segons la denúncia presentada pels propietaris, el material sostret ascendia a 6.000 Euros, a més de 1.480 euros en efectiu.

En trobar-li el material robat, els agents van escorcollar el detingut que va mostrar resistència i va ferir lleument un dels agents. En l'escorcoll li van trobar també un petita balança de precisió, que es fa servir per al tràfic de drogues, i 5 dosis de base de cocaïna.

El detingut té nombrosos antecedents per robatori a Deltebre, on ha estat detingut fins a 9 ocasions. La Policia Local has traspassat les diligències del cas als Mossos d'Esquadra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta