22 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Missió comercial de compradors del moble de Marroc a la Sénia

Durant els dies 22 a 25 de Febrer, CENFIM acollirà la segona part de la missió comercial de compradors de moble de Marroc a la Sénia. Participaran en la missió 16 empreses catalanes de fabricació de mobiliari tant per a la llar com per a hotels i d’altres col·lectivitats interessades en l’exportació a aquest país. Col·laboren amb la missió la Cambra de Comerç de Tortosa i l’Ajuntament de la Sénia.

Aquest segona part té com objecte complementar la primera part que va tenir lloc el passat mes de Gener. En aquest cas, el visitants s’inscriuen en el sector anomenat “contract”, moblament d’espais per a l’ús col·lectiu. Es tracta de propietaris, gerents o caps de compres d’establiments hotelers.

Les empreses catalanes participants són les mateixes de la primera part, a les quals se n’han afegit un parell de noves, que completen l’ampla oferta (menjadors, dormitoris, juvenils, entapissats), amb sectors complementaris com la il·luminació o la fabricació a mida. Més de la meitat pertanyen a la comarca del Montsià.

La missió també és una oportunitat per als consorcis d’exportació, amb participació d’empreses de La Sènia, d’oferir els seus productes i serveis, amb una oferta “global” per al sector del “contract”.

CENFIM ha facilitat espais en el seu edifici a la Sénia per a que els fabricants puguin fer una presentació dels seus productes en “show rooms”.

Aquesta missió comercial inversa s'emmarca dintre del Pla d'Internacionalització del Sector Moble a Catalunya, finançat per ACC10 (CIDEM|COPCA). Està prevista una missió comercial directa (viatge dels fabricants catalans al Marroc) al proper mes de Març, per tancar les possibilitats de negoci que sorgeixin en aquest primers contactes.

Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i el Moble de Catalunya (CENFIM)

CENFIM dóna resposta a les demandes del sector empresarial fusta i moble i té com a missió contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses impulsant la innovació i la promoció del moble català.

Són promotors de CENFIM: ACC1Ó, les associacions empresarials catalanes del sector fusta i moble, la Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de la Sénia, on CENFIM té la seva seu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta