22 de febrer del 2010

[Nota de premsa] L'Agència Catalana de l'Aigua desenvolupa 50 actuacions de manteniment i conservació de lleres a les Terres de l'Ebre

D’aquestes mesures, 220 es van fer per restituir els cursos fluvials afectats per les ventades de fa un any

Les accions desenvolupades, que han suposat un finançament de més 5 milions d’euros, han permès millorar la funcionalitat hidràulica dels cursos fluvials i la qualitat del seu entorn
.
L’Agència Catalana de l’Aigua ha desenvolupat en el darrer any (des de principis de 2009 fins a l’actualitat) aproximadament 431 actuacions de manteniment i conservació de lleres en tot el territori català, amb un finançament proper als 5 milions d’euros.

Aquestes actuacions han consistit en l’eliminació de vegetació i obstacles que alterin el funcionament hidràulic del curs fluvial per prevenir les inundacions, lluitar contra espècies vegetals invasores i altres mesures dirigides a incrementar la qualitat dels espais fluvials.

Les actuacions es distribueixen aproximadament de la manera següent: 136 a la demarcació de Girona, 26 a Lleida, 162 a Barcelona, 59 a Tarragona i 48 a les Terres de l’Ebre, així com també diverses actuacions previstes en el programa de l’Entitat Metropolitana per al 2009.

Més informació: 50 actuacions de manteniment i conservació de lleres a les Terres de l’Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta