22 de febrer del 2010

[Previsió] El Departament d'Interior organitza a Tortosa una sessió informativa sobre la nova Llei d'Espectacles

La directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt, explicarà la normativa en un acte en què també assistirà el coordinador de formació de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, Josep Ramon Barberà i la directora dels Serveis Territorials del DIRIP a Terres de l’Ebre, Pilar Andreu.
En la sessió informativa s’exposaran les novetats que introdueix la nova Llei d’Espectacles i el seu Reglament de desplegament, el qual s’està elaborat actualment.

La directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt, junt ambel coordinador de formació de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, Josep Ramon Barberà i la directora dels Serveis Territorials del DIRIP a terres de l’Ebre, Pilar Andreu, participaran en una sessió informativa sobre la nova Llei d’Espectacles demà, 23 de febrer, a la Sala d'Actes dels Serveis Territorials del DIRIP a les Terres de l'Ebre.


La Direcció General del Joc i d’Espectacles del DIRIP, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques han organitzat de forma conjunta 7 sessions informatives al llarg del territori adreçades al personal tècnic i als càrrecs electes dels ens locals catalans, durant els mesos de gener, febrer i març de 2010, amb la finalitat de facilitar l’aplicació de la llei.

La llei 11/2009, del 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives, que va entrar en vigor el passat 3 d’agost, pretén donar resposta a les principals situacions que la realització d’espectacles públics i d’activitats recreatives origina a Catalunya, alhora que potencia la col·laboració entre administracions públiques i el paper dels ajuntaments en aquestes competències. La llei es fonamenta i s’inspira en tres principis bàsics: convivència, seguretat i qualitat.

Alguns dels aspectes que es tractaran a les sessions informatives són la descentralització de competències envers els ajuntaments, la creació d’un nou organisme de coordinació i el règim general de les llicències i autoritzacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta