22 de febrer del 2010

[Previsió] Loteria de Catalunya organitza a Tortosa una sessió informativa per a presentar, als agents venedors, les accions comercials per a l'any 2010

La directora general de Loteria de Catalunya, Mercè Claramunt, explicarà als agents venedors que composen la xarxa comercial de Loteria de Catalunya les accions comercials que es duran a terme en el present exercici.
En la sessió informativa s’exposaran entre altres les següents accions: els projectes socials als quals van destinats tots els beneficis de les loteries de la Generalitat, la implantació de les polítiques del programa de Joc Responsable, el rellançament de la Combi 3, les millores en l’operativa interna per als agents venedors i l’obertura al públic perquè puguin presenciar en directe el sorteig de la Lotto 6/49.


La directora general de Loteria de Catalunya, Mercè Claramunt, organitza una sessió informativa sobre les noves accions comercials a portar a terme durant el present exercici, dimarts, dia 23 de febrer, al Parador de Tortosa (Castillo de la Zuda s/n).

Loteria de Catalunya ha organitzat 8 sessions informatives al llarg del territori adreçades als agents venedors de Loteria de Catalunya durant els mesos de febrer i març de 2010, amb la finalitat de presentar les accions comercials per a l’any 2010.

En concret s’informarà dels projectes socials als quals van destinats tots els beneficis de les loteries de la Generalitat, la implantació de les polítiques del programa de Joc Responsable, el rellançament de la Combi 3, les millores en l’operativa interna per als agents venedors i l’obertura al públic perquè puguin presenciar en directe el sorteig de la Lotto 6/49.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta