5 de febrer del 2010

[Nota de premsa] L’alcalde d’Amposta respon Esquerra Republicana ratificant-se en demanar la cocapitalitat de la vegueria de l’Ebre

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha manifestat aquest divendres que se sent “dolgut” i “indignat” per les declaracions que va fer ahir el president d’Esquerra Republicana, Joan Puigcercós en roda de premsa.
Ferré ha argumentat que “malament comença un candidat que aspira a presidir la Generalitat de Catalunya si com a tarja de visita porta menystenir i donar lliçons a les autoritats locals d’una ciutat i a un alcalde que està defensant els interessos d’Amposta”. L’alcalde d’Amposta s’ha mostrat molt indignat pel fet que el candidat d’ERC “vingui justament a Amposta a vendre que la seu institucional de la vegueria serà Tortosa” i que hagi deixat de banda una moció que es va votar unànimement al ple de l’Ajuntament amb el suport del PSC i també dels regidors d’ERC als que, ha dit “ha deixat en molt mala posició”.

Pel que respecta a les declaracions emeses per Joan Puigcercós en què demana a l’alcalde que reflexioni sobre si està en el partit correcte, Manel Ferré ha volgut respondre que està molt convençut del partit en el que milita i ha afegit que “declaracions tan partidistes i sectàries com les que fa el candidat d’Esquerra” encara li ratifiquen més el convenciment de que es troba “en el partit que millor pot defensar els interessos de tots els ciutadans ja que no utilitzem la demagògia a la que, per desgràcia ens té tan acostumats Esquerra Republicana”. En aquest sentit, l’alcalde ampostí ha posat com a exemple d’aquesta demagògia la presentació d’un projecte de llei que està buit de contingut i que “només intenta salvar la cara del tripartit davant la manca de projectes clars i inversions que patim a les Terres de l’Ebre”.

Pel que respecta al que va manifestar el president d’Esquerra Republicana en la roda de premsa d’ahir, Ferré ha posat de relleu el fet que ell mateix reconegui que la vegueria s’ha de dotar de recursos i de finançament. En aquest punt Ferré ha tornat a recordar el que ja va assegurar dijous: que la llei de vegueries “està feta a corre-cuita, sense un debat previ ni informació, i, per tant, sense el necessari consens territorial” i ha augurat que això “acabarà comportant enfrontaments al territori”.

L’alcalde també ha volgut sortir al pas de les declaracions de la diputada Marta Cid, recordant-li que “tal com ella mateixa reconeix, va votar a favor de la moció on demanàvem la cocapitalitat sense conèixer el contingut de la llei, com tampoc el coneixia l’equip de govern de l’Ajuntament, i sense informació del contingut no podíem presentar cap tipus d’al·legació”.

Finalment, Manel Ferré ha assegurat que en veure la postura que va adoptar ahir esquerra Republicana es ratifica en reclamar la cocapitalitat d’Amposta i en reiterar que “el projecte estrella del tripartit a les Terres de l’Ebre serà una vegueria mancada de contingut, de competències i, el més important, de finançament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta