10 de febrer del 2010

[Nota de premsa] L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Amposta renova el certificat ISO 9001:2008 per la qualitat dels seus serveis

Després de tres anys d'implantació de la norma i d’haver obtingut el certificat, l'empresa AENOR, líder de la certificació a Espanya i a la Comunitat Econòmica Europea ha renovat el certificat ISO 9001:2008 a l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Amposta per la qualitat dels serveis que ofereix. L'acreditació no és només un formalisme, es tracta del reconeixement a la bona feina que es du a terme des de l'Àrea de Promoció Econòmica i és un element esperonador per tal de continuar treballant en la mateixa direcció. La certificació compromet a l'Àrea a acomplir totes les normes de la família ISO 9001:2008, destinades a assegurar la qualitat, l'eficiència per obtenir l'eficàcia i el bon funcionament de tots els seus serveis, tant pel que fa als recursos humans, professionals, nous emprenedors i per la formació necessària com a eina de foment de l’ocupació.

L'abast del certificat inclou les següents activitats:


Gestió i desenvolupament de polítiques actives d'ocupació (Escoles-Taller, Tallers d'Ocupació, plans de transició al treball, plans d'ocupació).
Programes de suport als emprenedors.
Gestió d'edificis municipals.
Gestió i desenvolupament de cursos de formació ocupacional per aturats en els sectors d'automoció, agrícola, electromecànica, informàtica, hosteleria i atenció al públic.
Prestació de serveis de turisme: gestió de l'oficina de turisme, activitats promocionals de turisme i explotació dels serveis de temporada a les platges del terme municipal d'Amposta.
Prestació de serveis per a la indústria local: promoció del teixit industrial i senyalització d'empreses implantades a polígons industrials.
Prestació de serveis al comerç: sol·licitud d'ajuts per gestió urbanística i mobilitat i activitats promocionals de comerç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta