15 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Lliurament del XIIè premi de Teatre la Carrova

El divendres 19 de febrer s’atorgarà a Amposta el XIIè premi de Teatre la Carrova. La cerimònia de lliurament es farà a la biblioteca comarcal Sebastià Joan Arbó a les 19,30 hores.

El guanyador ha estat Joan Francesc Dalmau, escriptor de Miralcamp resident a els Arcs, que ha obtingut el premi amb l’obra El Retrovisor. El text serà publicat per Cossetània.

El premi de teatre La Carrova el convoquen Institut d'Estudis Comarcals del Montsià i l’Ajuntament d'Amposta. Bona part dels textos que s’han endut el guardó han estat representats per companyies de teatre, la qual cosa és un al·licient més per als autors.

En el mateix acte es farà la presentació del llibre “Sweet Nothing” de Llàtzer Garcia, guanyador de l’anterior edició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta