28 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Lliuren els guardons del Premi de Fotografia de la Terra Alta


Per primera vegada en els quinze anys d’història del Premi de Fotografia de la Terra Alta, Caseres va acollir el divendres 26 de febrer, a l’espai cultural de Ca la Vila Vella, l’acte de lliurament dels guardons i la inauguració de l’exposició de les obres guanyadores i seleccionades.

El jurat qualificador del certamen es va reunir a Gandesa el dissabte dia 6 de febrer i va triar l'obra Flysh, de Jaume Charles Bernis, com a guanyadora del certamen en categoria lliure. La fotografia finalista va ser Sin dirección, de Carles Verdú Prats. En categoria d'indrets de la Terra Alta, el guanyador va ser Josep M. Toset Roig, amb la imatge Oblit, una vista del Poble Vell de Corbera d'Ebre. El finalista va ser Jaume Estopà Fontanet, amb Faro.

A banda d’aquests premis generals es van atorgar dos accèssits. En primer lloc, a la millor fotografia presentada per un autor comarcal , que va anar a parar a Miguela Maijó Sangenís, per la fotografia Èol, inspirada en una escultura de l'itinerari artístic Art al Ras. El segon accèssit va ser per a Joan Cros Garcia, amb Neu i pedra, va obtindre la menció a la millor fotografia presentada per un autor comarcal jove. Es tracta d'una estampa en blanc i negre del convent de Sant Salvador d'Horta nevat.

Al certamen hi van concórrer un total de 184 fotografies. A banda de les obres guanyadores, el jurat va triar també una selecció d'altres tretze fotografies representatives del conjunt de material presentat al certamen, que amb les guanyadores configuraran una exposició.

El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Àngel Ferràs, com a organitzador del certamen, va presidir l'acte, acompanyat de Josep M. Perís, alcalde de Caseres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta