26 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Nou catàleg de grups culturals de la Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha editat el nou catàleg de grups culturals de la Terra Alta per a l’any 2010 del qual en formen part grups i companyies culturals que pertanyen als municipis de la nostra comarca i que desenvolupen la seva activitat en àrees com els espectacles folklòrics, tracionals o pupulars, teatrals, corals, musicals, així com actuacions de colles de grallers, geganters, correfocs, etc.


Amb aquest programa es pretén fomentar i facilitar la contractació de grups locals per part dels municipis de la Terra Alta per tal que es puguin realitzar activitats que permetin dinamitzar la vida cultural dels municipis.


Es presenta com a novetat, que a través de la web del Consell Comarcal de la Terra Alta www.terra-alta.cat, es pot accedir a aquest catàleg i consultar les bases que trobareu dins l’apartat de cultura .

El catàleg es distribuirà als dotze municipis de la comarca, concebut com una eina d’interès per a les àrees de cultura i festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta