14 de febrer del 2010

[Nota de premsa] PARE MANANYET REUS ,59 -GUECHE CANTAIRES TORTOSA, 68

PARE MANANYET REUS………………..59

GUECHE CANTAIRES TORTOSA……...68

PARE MANANYET REUS

Mañas 2, Llort 12, Fuentes 15, Navarro 4, Ortega 14 - cinc inicial –

Carbonell 4, Ferrer 2, Carmona 6, Rodríguez, Abelló.

Triples 8: Fuentes 4, Ortega 3, Carmona 1.

Faltes: 14. Cap eliminat Tir lliures: 3/8

GUECHE CANTAIRES TORTOSA

Fornós 13, Fortuño 9, Fernández 4, Valldeperez 15, Sánchez. –cinc inicial –

Fava 2, Romeu 25.

Triples 1: Fortuño 1.

Faltes: 14. Cap eliminat Tir lliures: 3/6

Parcials: 10-17, 11-14, 15-14, 23-23

Àrbitres: Aldana i Ruiz. Be.

Crònica:

Partit on ens presentàvem amb moltes baixes, però els jugadors presents van estar molt centrats des del inici del partit, treballant per aconseguir dominar el ritme del partit, i aprofitant totes les opcions on teníem avantatja, i multiplicant-se en defensa per ajudar on teníem desavantatge.

Ja des de l’inici del partit amb molta concentració defensiva i ofensiva aconseguim un parcial de 0-9 en 5 minuts. Aquesta diferencia es va mantenir durant tot el partit oscil·lant entre els 7 i 14 punts a favor nostre. Només en certs moments on la precipitació nostra ens va fer perdre el control del ritme del partit i permetia al Reus acostar-se en el marcador a 3/4 punts, però ràpidament tornàvem aquests parcials i recuperàvem l’avantatja al voltant dels 10 punts.

Al final una victòria molt important per tractar-se d’un rival directe per eludir les posicions de play off de descens.

Ara la pròxima setmana el dissabte a les 18:00 hores al pavelló de Ferreries es jugarà contra el Sitges, tercer classificat i que opta a les places d’ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta