11 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Ports de la Generalitat inicia la renovació dels serveis al moll comercial del port de la Ràpita

L’empresa pública, Ports de la Generalitat, ha començat, aquesta setmana, les obres per renovar la xarxa de serveis generals al moll comercial del port de Sant Carles de la Ràpita. Amb aquesta actuació es milloraran les canonades d’aigua, clavegueram, conduccions elèctriques, enllumenat públic, així com les xarxes de telecomunicacions i contra incendis. L’objectiu és donar resposta a les noves demandes dels usuaris del port. El projecte suposarà una inversió de 798.000 euros i tindrà un termini d’execució de sis mesos.

Impuls al port de la Ràpita

L’actuació ha de millorar els serveis a l’àrea de ponent del port de la Ràpita.Actualment, en aquesta zona conviuen diverses activitats: varador, duanes, motovelers, benzinera, zona de càrrega i descàrrega de mercaderies, amb els seus edificis i els seus equipaments. Les obres iniciades han de donar un nou impuls a la instal·lació portuària rapitenca i han de potenciar els sectors que hi desenvolupen la seva activitat.


Millora contínua dels ports

Les obres han començat amb la demolició dels paviments en els traçats de les canonades de serveis que s’han de renovar.

Una de les millores previstes en aquesta actuació és la instal·lació d’una nova canonada per a l’aigua potable, que es dotarà d’un innovador sistema de telegestió per controlar-ne el consum i la qualitat del subministrament. També s’ha de renovar la canalització de la xarxa de clavegueram. A més, les obres permetran renovar la xarxa contra incendis amb la instal·lació de nous hidrants i noves boques de reg. Un cop estiguin fetes les noves canalitzacions de serveis, l’espai es pavimentarà

En matèria d’electricitat, les conduccions elèctriques, el cablejat de telecomunicacions i l’enllumenat públic també es canviaran. Aquesta renovació permetrà instal·lar noves lluminàries que optimitzin els recursos i promoguin l’estalvi energètic.

L’actuació del port de Sant Carles de la Ràpita s’emmarca en la política mediambiental i de qualitat que Ports de la Generalitat està duent a terme. L’objectiu es vetllar per una millora contínua de les instal·lacions portuàries que gestiona arreu del litoral català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta