11 de febrer del 2010

[Previsió] La consellera de Salut visita la Regió Sanitària de Terres de l'Ebre

Marina Geli inaugurarà un nou consultori local a Les Cases d'Alcanar i presidirà l'acte d'entrega dels Premis del Grup SAGESSA

La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà demà divendres 12 de gener, diverses poblacions de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre


Inauguració consultori local de Les Cases d’Alcanar

A les 17.30 hores, Marina Geli arribarà a Les Cases d’Alcanar, on inaugurarà el nou Consultori Local acompanyada de l’alcalde del municipi, Alfons Montserrat.

La consellera de Salut visitarà les noves instal·lacions i, un cop acabat el recorregut, atendrà els mitjans de comunicació a les mateixes instal·lacions del consultori (C/ Magallanes s/n).

En a quest nou consultori hi treballarà un equip de professionals d’atenció primària que serà reforçat durant els mesos d’estiu. L’equipament té una superfície de 225m2 i suposa una inversió de més de 657.000€.



Entrega dels premis del grup SAGESSA

Més tard, a les 20.00h, la consellera de Salut presidirà l’acte d’entrega dels Premis del Grup Sagessa a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa (Passeig de la Riera, 11). Juntament amb la Consellera, l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, intervindran en l’acte de lliurament dels premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta