17 de febrer del 2010

[Previsió] La Passió d’Ulldecona s’estrenarà el 2010 amb director nou

El Patronat ha començat els assajos per a la nova temporada

“La Passió d’Ulldecona” estrenarà la temporada 2010 amb novetats. L’encarregat de dirigir l’obra en aquest cas, serà un director jove, Aleix Vallverdú. “La Passió” es representarà 3 dies en català i 5 en castellà i els assajos ja han començat. Aquesta serà la cinquanta-cinquena temporada.

Un any més, un dels sectors turístics més atractius d’Ulldecona comença a escalfar el motor per tal que el mes de març estigue tot a punt per a l’arrencada. La Passió d’Ulldecona ha començat els assajos per a la temporada 2010 des de dilluns passat. En aquesta ocasió el “Patronat” ha deixat l’obra a les mans d’un director jove, Aleix Vallverdú, llicenciat per l’Institut del Teatre i que donarà un nou aire a la representació.

Vallverdú, que també ha dirigit “Els Pastorets” a Valls, és l’aposta de la nova junta del Patronat constituïda l’estiu passat i presidida per Jeroni Castell. El Nadal passat la nova junta ja va confiar amb una directora jove, Ares Piqué, per encaminar els Pastorets. Piqué va modernitzar l’obra i li va donar un aire més jove. Els resultats es van traduir amb una assistència de prop de 1.200 persones. En el cas de “La Passió”, el Patronat espera que Vallverdú deixe la seua empremta jove a l’obra i ampliar el ventall de públic cap a sectors d’audiència més heterogenis.

“La Passió d’Ulldecona” es representarà els dies 7, 14 i 21 de març en català; i 28, 11, 18, 25 d’abril i 1 de maig en castellà. Gràcies als packs turístics d’Ulldecona, els interessats podran gaudir d’una visita pels diferents llocs d’interès locals, dinar al municipi i a la tarda assistir a l’obra.

Font: Patronat de la Passió
Redacció: Toni Manel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta