3 de febrer del 2010

Tortosa s'afegeix a una xarxa de ciutats per evitar l'obesitat infantil

L'Ajuntament de Tortosa va oficialitzar ahir la seua adhesió al programa internacional Thao, per a la prevenció de l'obesitat i el sobrepès infantil. El programa Thao ja aplega una quarantena de poblacions de l'Estat espanyol –entre les quals hi ha Sant Carles de la Ràpita i Santa Bàrbara, a les Terres de l'Ebre–, i es basa en una iniciativa pionera que té com a punt de partida un projecte francès per fomentar l'alimentació equilibrada i l'increment de l'activitat física. En aquest sentit, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va explicar que la posada en marxa del programa Thao al municipi, ja durant el curs actual, permetrà promoure un estil de vida saludable entre els prop de 1.800 escolars que tenen entre sis i dotze anys. Així, Bel va afegir-hi que hi participaran totes les escoles públiques i concertades de Tortosa, i que es tracta d'un projecte amb una «vocació absoluta de continuïtat», un mínim de quatre anys. De fet, el coordinador nacional del programa, Rafel Casas, i la responsable del seu desenvolupament a Tortosa, Alba Huerta, van anunciar que l'objectiu és ampliar el programa als xiquets d'entre 3 i 14 anys.





 

1 comentari:

  1. Tot i que la iniciativa sembla bona, digueu-me mal pensat, però això del “Thao” em sona a crisi dintre l’activitat del càtering... I es que hauríem de vigilar si en base a aquesta adhesió, els crios passen gana a col•legi...Es nomes una sugerencia...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta