1 de març del 2010

[Nota de premsa] Presentació de la diagnosi de l'economia de Móra la Nova

El municipi de Móra la Nova va ser escollit per la Diputació de Tarragona per portar a terme amb l’empresa tècnica Gabinet Ceres, una diagnosi envers la situació econòmica actual del municipi i l’afectació que ha tingut la crisi global sobre la mateixa, amb l’objectiu de dissenyar estratègies que permetin al municipi afrontar aquesta crisi i sortir-ne reforçat per poder tenir un desenvolupament econòmic futur favorable.

Per a l’elaboració d’aquesta diagnosi s’ha comptat amb la col·laboració del sector empresarial del municipi, de sindicats, tècnics i experts que han permès incorporar diferents visions en la mateixa.

El dimecres dia 24 de febrer es va portar a terme la presentació d’aquest estudi, que sota el títol de “Móra la Nova davant la crisi econòmica”, els tècnics de Gabinet Ceres van presentar els resultats obtinguts de la diagnosi tècnica envers la situació econòmica del municipi. A la presentació van assistir un nombre important d’empresaris representatius dels diferents sectors econòmics del municipi i del sector financer.

La jornada va continuar amb la participació dels assistents mitjançant la formació de grups de treball, on es tenien que resoldre diferents questions envers la situació econòmica amb l’objectiu de d’incorporar-hi possibles realitats diferenciades i disposar d’una fotografia de la situació actual compartida, la jornada va finalitzar amb la presentació de les conclusions realitzades pels grups de treball.

La necessitat urgent d’implantació de noves industries i inversions, el desenvolupament de la xarxa viària i de ferrocarril, la finalització el mes aviat possible del Polígon Industrial del Molló, la formació específica de treballadors i facilitar el crèdit a les empreses van ser entre d’altres, els aspectes que van anomenar els diferents grups de treball per a afrontar la crisi.

El proper dimecres dia 3 de març es portarà a terme la segona jornada on es plantejarà, debatrà i es proposaran propostes d’accions que, tenint en compte la realitat actual del municipi, puguin ser eines eficaces contra la crisi i envers el desenvolupament econòmic de Móra la Nova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta