1 de març del 2010

[Previsió] El conseller Nadal signarà demà el conveni per rehabilitar el nucli antic d'Ulldecona

El conseller Nadal signarà demà els convenis per a la rehabilitació de barris a Reus, Falset i Ulldecona

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, signarà demà dimarts, 2 de març, els conveni per a la rehabilitació integral de barris Reus, Falset i Ulldecona, en el marc dels ajuts previstos a la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial.

A les 16.30 hores el conseller Nadal i l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, signaran el conveni per a la rehabilitació integral als barris Sol i Vista a la Immaculada. L’acte tindrà lloc a l’Ajuntament de Reus (Pl. Mercadal, 1).Un cop finalitzat l’acte de signatura, s’atendrà els mitjans de comunicació.

A les 17.45 hores el conseller Nadal i l’alcalde de Falset, Jesús Torralba, signaran el conveni per a la rehabilitació integral al nucli històric de Falset. L’acte tindrà lloc a l’Ajuntament de Falset (Pl.Quartera, 41). Un cop finalitzat l’acte de signatura, s’atendrà els mitjans de comunicació.

Finalment, a les 19.00 hores, el conseller juntament amb l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, signaran el conveni per a la rehabilitació integral del nucli antic d’Ulldecona. L’acte de signatura tindrà lloc a l’Ajuntament d’Ulldecona (C.Major, 49).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta