6 de juny del 2010

L'Institut de l'Ebre compensa el «desgavell» de la nova selectivitat amb més orientació


Els alumnes de l'Institut de l'Ebre –amb un índex d'aprovats del 96%, un dels més alts de Catalunya– són els últims que faran la selectivitat al centre. A partir del curs que ve, s'especialitzarà en formació professional i els estudis de batxillerat quedaran integrats en el tercer institut de Tortosa. De fet, el director del nou centre, Josep Ramon Subirats, ja ha coordinat enguany la preparació de la selectivitat, a què es presentaran una vintena d'alumnes. «La nova fórmula ha provocat un cert desgavell, ja que els alumnes no tenen les mateixes opcions que en anys anteriors», va explicar. Subirats va detallar que els orientadors han hagut de treballar més, i que la majoria dels alumnes faran totes les proves, les de la fase general i també les de la fase específica.


El tema a El Punt:
-Un total de 2.372 estudiants del Camp i l'Ebre estrenaran dimecres la nova selectivitat

-Un model més «obert i flexible»
Directors d'alguns instituts del Camp i l'Ebre valoren uns canvis que, «a priori», haurien de fer pujar la mitjana de les notes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta